Sabies que ja hi ha un club d'escacs a Puçol amb classes per a diferents edats i nivells?

El divendres 15 de febrer, a les 18 hores, en l'Espai Jove, jornada de portes obertes del Club dEscacs Puçol. Si t'agrada jugar als escacs, no importa l'edat, acosta't, inscriu-te gratis i gaudeix d'una sèrie de partides amb afeccionats de diferent edat i de tots els nivells. I si l'experiència t'agrada, pots apuntar-te al club, que imparteix classes els dilluns i dimecres a la vesprada en el Sindicat Agrícola.

José Baltasar porta quasi un any passat treballant perquè a Puçol els escacs torne a ser un esport de moda. Com a promoció de la idea va organitzar en les Festes Populars i Patronals el setembre de 2018 una simultània en la qual els veïns de la població van poder enfrontar-se a dos jugadors de nivell internacional.

«El 4 de setembre, muntarem 15 taulers amb partides simultànies d'escacs en el passeig de la Constitució i els convidats van ser Jesús Galván, mestre internacional, i Viviana Galván, mestra femenina, campiona d'Espanya en quatre modalitats diferents i representant espanyola en el Mundial de Grècia», apunta este veí interessat a recuperar una modalitat esportiva que fa anys comptava amb club i escola a Puçol.

Després del bon resultat en festes, el mes d'octubre passat van començar les classes dos dies a la setmana: dilluns i dimecres, a la vesprada, en Sindicat Agrícola.

Ara, José torna a plantejar una nova jornada oberta a tots els públics, perquè qualsevol veí que senta curiositat per aquest esport puga acostar-se a l'Espai Jove a veure com funciona l'escola, què fa falta per a formar part del club, quins són els nivells, què tal és l'ambient i… naturalment, jugar totes les partides vulga.

Tot això el divendres, 15 febrer: a les 17.45 hores, inscripció gratuïta, i a les 18.00 hores, a jugar!

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

097-ajedrez-en-fiestas-1

14 Febrer 2019
FaceBook  Twitter  

Altres