Amb la preparació d'instal.lacions i la Cova de Benitatxell, Trotafons inicia la seua temporada baix el mar

Diumenge passat, 15 d'abril, el Club de Busseig Trotafons va iniciar oficialment la seua temporada amb la neteja i condicionament del local situat en la Costera, la posada a punt dels equips, el compressor i tot el material i infraestructures necessaris per als activitats que hem programat durant este 2018.

Encara que el club està actiu tot l'any, en estes dates la climatologia i la temperatura de l'aigua del mar ens inviten a disfrutar del nostre esport amb més ànim.

Encara que tots els caps de setmana que el mar ens ho permet fem eixides, el calendari d'enguany una vegada més ens permetrà visitar les reserves marines de la nostra comunitat així com el busseig en restes, coves, etc.

La pròxima activitat prevista és una immersió en la Cova de Benitatxell: una immersió espectacular apta per a totes les titulacions, amb una profunditat màxima de —12 metres, i on l'entrada es fa des d'un sifó dins de la muntanya.

Des d'ací animar a qui tinga la inquietud de provar el món del busseig —i als que ja ho van provar— a unir-se a la gran família del Club de Busseig Trotafons.

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=7c-dA-44KLA&featureyoutu.be.be

Informa i fotos: Trotafons

288-trotafons-limpia-sede-2

 

23 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres