El 7 d'abril se celebra l'animat XX aniversari del Gran Fons Vila de Puçol

El Gran Fons Vila de Puçol celebra la seua XX edició, amb eixida en l'avinguda Font de Mora, el pròxim dissabte 7 d'abril a les 17.30 hores. Amb motiu de l'aniversari, s'ha preparat una carrera molt animada: les falles de la localitat aporten el seu granit d'arena en l'esdeveniment i, a més, una batukada posa ritme a la competició. La inscripció es realitza fins al dia 4 a través de la pàgina web del Club d'Atletisme de Puçol i l'arreplega de dorsals té lloc el divendres 6 i el dissabte 7.

L'animació preparada «amb motiu del 20 aniversari aprofita les falles de la localitat: cada falla posa la temàtica que considere, ubicada preferentment en la zona de platja i els camins veïns. Així mateix, una batukada es va a situar en la zona de l'avinguda, abans de donar l'eixida en la carrera i durant la mateixa», assenyala Paco Ramírez, directiu del Club d'Atletisme de Puçol. «Volem que els corredors se senten abrigats».

El divendres 6, a les 19.30 hores, té lloc la presentació de la carrera en l'Espai Jove. «Estan invitades a vindre totes les associacions locals de Puçol, així com la corporació municipal», anima Paco.La taula que presidix l'acte «està composta per atletes del municipi que ja han participat en anteriors edicions. Tenim la intenció que el matís local estiga present en el 20 aniversari i, per a això, què hi ha millor que els que ja han format part de la carrera en anteriors ocasions facen arribar les seues experiències en el Gran Fons al públic?».

Així mateix, és possible arreplegar els dorsals durant l'acte. A més, dos estands de firmes en l’àmbit esportiu «expliquen detalls sobre les proves d'esforç, una informació d'interés per als corredors, i la idoneïtat dels distints tipus de sabatilla», apunta Paco.

«S'ha habilitat un espai, aprofitant esta entrega de dorsals, per a la donació de sabatilles un poc gastades que farem els atletes. L'aportació solidària es destina als xiquets de Ziguinchor, al Senegal, a través de l’ONG Agua Pura de la Pobla de Farnals gràcies a la mediació d'un col·laborador del Club d'Atletisme que ens va fer arribar eixa petició».

L'entrega solidària de sabatilles es pot realitzar fins a les 17 hores del dia de la prova, dissabte 7, quan hi ha l'opció d'arreplegar el dorsal i fer la donació al lloc de l’esdeveniment. El directiu insistix en el fet que siguen «sabatilles de la talla 35 a la 38, ja que es tracta de xiquets amb edats compreses entre els 6 i els 8 anys».

La bossa del corredor inclou «una camiseta de mànega llarga tècnica, calcetins Coolmax i un cinturó portadorsals que resulta molt útil, ja que evita l'ús imperdible i el deteriorament de camisetes, perquè hi ha gent que les guarda». Paco ha agraït «la col·laboració de firmes comercials que ens ajuden a dur a terme este tipus d'esdeveniments, així com la corporació municipal».

El recorregut de la prova es manté com en edicions anteriors: 15 quilòmetres de competició pel nucli urbà, l'horta i la platja de Puçol.La inscripció, de 12 euros, es realitza a través de les webs del Club d'Atletisme i Cronorunner fins al dimecres 4 d'abril.

El present Gran Fons és «la primera carrera puntuable del segon Circuit Caixa Popular de l'Horta Nord. Participen 11 poblacions, per la qual cosa el componen 11 proves. Comença a l'abril amb el Gran Fons i finalitza al novembre».

Enllaç a les inscripcions: http://www.cronorunner.com/informacionEvento.php?edic=1004

Informa: Nicolás D’Opazo Cartel: Sento Pascual | Fotos: Sabín

225-gran-fondo-2017-1

03 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres