El Planter acull la segona edició del torneig de futbol DV7

Les instal·lacions del Club Esportiu El Planter, situades a Puçol, acullen la segona edició de la DV7 Cup del 30 de març a l'1 d'abril. Al voltant de 50 equips de futbol d'Espanya i l'estranger es distribuïxen en categories de futbol 8 i 11 masculí, de prebenjamins a juvenils, i futbol femení 8 i 11. El futbolista David Villa dóna continuïtat a un projecte que unix a una gran quantitat de jugadors i famílies entorn del futbol base.

L'esdeveniment s'inaugura el divendres 30 de març amb un acte de presentació a les 11.30 hores. Un amena desfilada precedeix la competició.

«Participen al voltant de 50 equips en el torneig», apunta Sergio Morales, gerent d'El Planter. La trobada reunix jugadors procedents d'Espanya, com Madrid o diversos punts de la Comunitat Valenciana, i internacionals, com els que vénen des d'Estats Units. Encara que David Villa no acudix personalment, té en compte l'esdeveniment, com l'any passat.

La copa es dividix en futbol 8 masculí, amb les categories de prebenjamí, benjamí i aleví; i futbol 11 masculí, amb infantil, cadet i juvenil. «A més, també hi haurà futbol femení amb l'objectiu que es cree un ambient únic durant la competició».

Cada futbolista participa en una rifa en què se sorteja «un viatge de dues persones a Nova York per a veure un partit de David Villa i conéixer-lo en persona».

La clausura de la segona edició del torneig de David Villa se celebra el diumenge 1 d'abril, al voltant de les 13 hores. El Planter és una de les acadèmies que el futbolista ha organitzat per tot el món.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: El Planter | Fotos: Sabín

217-torneo-anterior-3

26 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres