Tripuçol passa el cap de setmana entre les Alqueries i Onda

El dissabte 24 i el diumenge 25 de febrer, l'equip de Tripuçol es va repartir entre les Alqueries i Onda per a participar en una competició de duatló i el campionat autonòmic de la mateixa disciplina, respectivament. El club té prevista una concentració de 5 dies a Moraira durant Pasqua per a integrar a les noves incorporacions en l'equip i preparar els pròxims duatlons i triatlons.

El duatló de les Alqueries, celebrat el 24 de febrer, va classificar a 8 atletes de Tripuçol: Àngels Gumbau va aconseguir la segona posició en cadet femení, mentre que Vicente Gumbau va quedar segon en infantil masculí. Lucía Chulvi va ser primera en infantil femení i, Ainhoa Orón, 14a en la mateixa categoria.

En aleví masculí, Carles Herrero, Guillem Gumbau i Marc Morant van quedar en 7a, 12a i 39a posició respectivament. L'últim triatleta anava en quart lloc, però va patir una caiguda amb bici. Així i tot, va continuar per a acabar la carrera.

El diumenge 25 de febrer, el club va portar als seus esportistes al Campionat Autonòmic de Duatló en Onda. La carrera es va disputar en un circuit ràpid pels carrers d'Onda, amb 10 triatletes del col·lectiu en ella.

Al final, tres tripus van acabar entre els 20 primers, amb Adrián Sáez en desena posició i segon lloc en la categoria Júnior. Després d'esta carrera, el club hi ha previst una concentració de cinc dies a Moraira durant Pasqua, on els seus membres entrenaran les tres disciplines. L'activitat servirà per a integrar a les noves incorporacions en l'equip, passar-ho bé practicant l'esport en companyia i preparar tant els últims duatlons com els primers triatlons. #VamosTripus!

Informa: Pepa Deogracia i Nicolás D'Opazo | Fotos: Tripuçol

155-tripucol-en-onda-2

05 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres