Puçol dóna la nota en la segona prova del Campionat Provincial de Cant d’Ocells Silvestres

Diumenge passat 25 de febrer es va celebrar la segona prova puntuable del Campionat Provincial de Cant d’Ocells Silvestres i els seus mixtos. El poliesportiu municipal va acollir l'esdeveniment, on es van donar cita més de 300 aus. Entre els competidors de Puçol van recaure 8 premis. La tercera prova tindrà lloc en Cullera i, la final, en l'Alcúdia de Crespins.

Les espècies, joves i adultes, que van entrar en concurs van ser el passerell, la cadernera, el verderol i el gafarró, així com els seus híbrids. «A Puçol van recaure 8 premis», va explicar Joaquín Collado, president de l'Associació Ornitològica El Pardillo Puçol.

«Tenim classificació en quatre proves. Roberto García va obtenir el primer i segon premi en gafarró jove, mentre que Felipe Hornos i Marisol Heredia van ocupar la primera, tercera, quarta i cinquena posició en mixtos de cadernera. Vicente Montoro va aconseguir el seu guardó en passerell mixt i Pedro Martínez va fer el propi en gafarró adult», va relatar Joaquín.

El torneig es va dur a terme en el poliesportiu municipal des de les 9 fins a les 14 hores, quan va tindre lloc l'entrega de premis. «Roberto ja es va classificar primer en la primera prova, a Sagunt, i el mateix ha fet ací. Si no ocorre res, amb un xicotet percentatge que puga guanyar en les altres dues proves té quasi assegurat el primer premi en regularitat de la província de València. El mateix ocorre amb Vicente, que es va classificar en la primera prova i, en esta segona, també».

La tercera prova del campionat serà en Cullera, mentre que la final es disputarà en l'Alcúdia de Crespins.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

fotos face

156-entrega-premios

05 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres