El Gran Fons Vila de Puçol celebra la seua 20 edició el 7 d'abril

El Gran Fons Vila de Puçol se celebra el pròxim 7 d'abril en l'avinguda Font de Mora a les 17.30 hores. La inscripció a la carrera, que complix 20 edicions enguany, es realitza a través de la pàgina web del Club d'Atletisme de Puçol. La presentació de la prova, amb destacats atletes locals, es du a terme el 6 d'abril en l'Espai Jove, a les 20 hores, moment en què l'organització invita els participants a anar a arreplegar els seus dorsals.

Es tracta de «una carrera puntuable del Circuit Caixa Popular de l'Horta Nord, en el que participen diverses associacions i clubs de la comarca. El componen 11 proves puntuables, començarà amb el Gran Fons i té prevista la seua finalització a l'octubre», explica Paco Ramírez, directiu del Club d'Atletisme de Puçol.

El recorregut es manté com en les edicions anteriors 15 quilòmetres de competició pel nucli urbà, l'horta i la platja de Puçol, però el contingut de la bossa del corredor canvia: «enguany, inclourem una camiseta de mànega llarga, calcetins Coolmax i un cinturó portadorsals». Així mateix, el directiu destaca la participació d'espònsors com Grup Vidal, Grup Bondia, Fontestad, Electrificacions Roig i Caixa Popular.

Els organitzadors estan en conversacions amb la ONG Agua Pura, de Pobla de Farnals, perquè «els atletes que participen en l'esdeveniment puguen donar gratuïtament les seues sabatilles usades als xiquets de la població de Ziguinchor, a Senegal. Creiem que és una aportació interessant, perquè els xicotets porten 5 edicions fent carreres i, desgraciadament, corren descalços». Paco afegeix que, «demanarem calçat que no estiga molt usat, de la talla 38 com a màxim».

Per a comoditat dels participants, el directiu del club recomana que assistisquen a la presentació de la carrera, el 6 d'abril a les 20 hores en l'Espai Jove, ja que també es realitza l'entrega de dorsals. Encara que es repartixen igualment la jornada de la prova, assistir a l'acte «evita cues innecessàries de cara a la jornada següent». A més, l'esdeveniment compta amb la presència de «destacats atletes locals que han participat en diverses edicions del Gran Fons».

El dia 7 d'abril, no et quedes arrere i participa en el Gran Fons Vila de Puçol!

Enllaç a les inscripcions: www.clubatletismepuçol.com

Informa: Nicolás D'Opazo Cartell: Sento Pascual Fotos: Sabín

096-gran-fondo-2017-1

09 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  

Altres