ASV acull el sector 1 del Campionat d'Espanya d'Hoquei Sala en categoria juvenil masculina

American School of Valencia (ASV) va acollir a finals de gener el sector 1 del Campionat d'Espanya Juvenil Masculí d'Hoquei Sala. El torneig, coorganitzat per la Reial Federació Espanyola d'Hoquei i el Club d'Hoquei Xaloc, és un dels quatre que es disputen per a definir la fase final de la competició.

Els partits es van celebrar el dissabte 27 i el diumenge 28 en el campus de l'ASV a Puçol. Durant la primera jornada també va haver-hi un taller per a entrenadors impartit per Raúl Gómez, membre de l'equip tècnic de la selecció absoluta femenina, les Red Sticks.

El sector sala(com és conegut entre jugadors i entrenadores) tanca la temporada d'esta modalitat d'hoquei en totes les federacions regionals. L'edició de 2018 és la segona realitzada en ASV, i va enfrontar als equips sub18 masculí de Giner de los Ríos i Xaloc (València), Alcalá la Real (Andalusia) i Club de Campo Villa de Madrid. El conjunt madrileny va quedar campió i accedix a la final a quatre nacional que es disputarà en Ourense.

La col·laboració entre el centre i el CH Xaloc ha consolidat les instal·lacions esportives de l'ASV com un equipament idoni per a la pràctica de l'hoquei. El pavelló cobert acull regularment entrenaments del planter del Xaloc i partits de la lliga de sala de la Fundació Esportiva Municipal. El camp exterior, amb mesures i superfície per a hoquei herba, ha sigut escenari d'activitats com la jornada d'escoles de la Federació Valenciana o entrenaments oberts de la selecció absoluta femenina. Des del curs 2014-2015 este esport és una de les activitats de més èxit del programa extracurricular de l'ASV.

Informa i fotos: Carlos Minuesa

076-hockey-asv-2

 

07 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  

Altres