La segona edició de Picaio Cim Trail assoleix els 450 corredors

La segona edició de la Picaio Cim Trail, amb eixida en el Poliesportiu de Puçol, es va celebrar diumenge passat 14 de gener a les 9 hores. Els 450 inscrits en les modalitats de marxa a trail i prova reina van realitzar el seu recorregut pel paratge natural de La Costera i la serra Calderona.A més, el 13 de gener va tindre lloc el pequetrail, dirigit als més xicotets, on 60 xiquets van disfrutar de diferents proves per edats.

Luis Aparicio va ser el guanyador de la prova reina, de 23 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell, en categoria masculina. El van seguir Gabriel Valero i Javier Peris. Quant a la classificació absoluta femenina de la carrera, Silvia Piera es va erigir campiona, seguida per Elisabeth Ríos i Sonia Sánchez.

Els veïns de Puçol que van entrar en la classificació absoluta masculina local van ser Miquel Ángel Martínez, Manuel Cucart i Jorge Nieto. Charo Piñol i Manuela Gómez van fer allò propi en la classificació absoluta femenina local.

«Les carreres del dia 14 van transcórrer molt bé; encara que estava ennuvolat, vam tindre sort amb el temps. Va fer un poc de fred, però no va ploure ni va haver-hi molt de vent», relata Aitor Nieto, director de carrera. «La gent estava molt contenta; especialment al final, on hi havia una torrada, embotit calent, coca dolça, fruita… el suc de taronja va triomfar, i els corredors es van emportar un obsequi».

L'ambient va acompanyar: «hi havia xaranga, animació… la gent va quedar molt agraïda pel tracte que li vam donar als corredors», afegeix. A més, la música delsaxofonista David Moreno els va acompanyar en La Costera. El coordinador de seguretat, Jaume Barrantes, assenyala que «no va haver-hi cap contratemps major».

El dia anterior, al voltant de 60 xiquets i xiquetes van participar en el pequetrail de La Costera. «Van realitzar diferents proves, segons l'edat, i van rebre una bossa de corredor com si fóra una carrera de majors amb una taronja, un entrepà i un obsequi que consistia en una bandana», descriu Silvia Piera, organitzadora de l'activitat. Com a premi, «van obtindre una medalla de fusta tallada, va estar molt bé i els xiquets estaven molt contents. Els pares també van acudir a l'esdeveniment».

El president de l'entitat organitzadora Cor i Muntanya, Luis Miguel Ordóñez, mostra la seua satisfacció davant dels comentaris positius rebuts. «Volem agrair als voluntaris el seu treball; als socis, als amics que van vindre a ajudar, i als membres del club d'atletisme de Puçol que ens van assistir tant en la part de muntanya com en l'avituallament final».

Luis Miguel també ha donat les gràcies al club de Moixent «pel suport que ens va donar en la carrera», així com als patrocinadors i col·laboradors; en aquest sentit, té unes paraules de gratitud per a José Sabater, coordinador de patrocinis.

El regidor d'Esports, Xavier Alcácer, destaca l'augment de participació en comparació amb l'any anterior i els nombrosos comentaris positius que han rebut les proves. Així mateix, recalca «l'organització, la senyalització de les rutes, els avituallaments que es van dur a terme tant dins del recorregut com al final…».

L'edil posa en relleu l'acció del voluntariat i també fa menció a la policia, que «va garantir la seguretat dels corredors». A partir d'ara, «toca treballar per a continuar millorant la prova i les activitats paral·leles».

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos i vídeo: Sergio Maestro

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

  

19 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres