L'hoquei conquista l'American School of Valencia

El Centre d'Esports de l'American School of Valencia va acollir el passat 21 d'octubre tres partits de la lliga valenciana d'hoquei sala en categoria cadet femenina. La competició va estar acompanyada d'una jornada de promoció d'este esport en què han participat 60 xiquets, entre ells alumnes de l'ASV i jugadors dels equips base o les escoles lligades al CH Xaloc.

Els partits de lliga enfrontaven als equips cadet femení del Club Hoquei Xaloc, el Club Hoquei Carpesa i el València Club d'Hoquei. El Xaloc, que actuava com a local, va guanyar els seus dos encontres; Carpesa i València es van anotar cada un un empat i una derrota.

Les activitats de promoció de l'hoquei van tindre lloc en el camp d'esports de l'ASV. En elles van participar 60 xiquets i van incloure partits amistosos entre equips de diferents edats, competició de tir a gol i competició de shoot-outs.

American School of València té en l'hoquei herba un dels puntals del programa d'activitats extracurriculars. El col·legi col·labora amb el CH Xaloc des del curs 2014-2015 i ha acollit en les seues instal·lacions entrenaments de la selecció absoluta femenina, competicions nacionals i autonòmiques i jornades de tecnificació.

Informa: Carlos Minuesa | Fotos: American School of Valencia

795-hockey-asv-1

02 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres