Aquestes festes, fes canastra en el campionat de bàsquet 3x3 de Puçol

Els amants del basquetbol tenen una cita el pròxim 5 de setembre a la Plaça de la Generalitat, on se celebrarà el campionat de bàsquet 3x3 d'aquestes festes. La inscripció és gratuïta i romandrà oberta fins el 4 de setembre; a més, el Club Basquet Puçol ha animat a la formació d'equips femenins, ja que no s'ha celebrat un partit exclusivament seu en anys anteriors.

Per a participar en el torneig, els interessats hauran d'apuntar-se abans del 4 de setembre enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , presentant-se en el Palau d'Esports o telefonant al 660 801 417. En el cas que queden places lliures, podran inscriure's mitja hora abans de la competició.

Les expectatives “són molt altes, esperem que s'apunte molta gent i que isca tan bé com en els altres anys”, ha comentat Miguel Ángel Fernández, president de la nova directiva del club. Els membres de la direcció renovada “venim amb tota la il·lusió del món i esperem donar-li impuls al bàsquet en el nostre poble”, ha afegit.

Miguel Ángel espera que participen més de 25 equips, que es distribuiran en categories d'aleví, cadet, sènior i veterà, en el torneig del pròxim 5 de setembre. Des de la direcció confien que “tot vaja igual que altres anys; o millor, si és possible”.

A més, els agradaria “encoratjar les dones a què s'apunten; ja que, en anys anteriors, no s'ha celebrat cap partit exclusivament femení”, ha apuntat el president. “Sí que hem comptat amb la seua participació en grups mixtos en les categories d'infantil o cadet, però no hem tingut sort a l'hora de realitzar un partit únicament seu, com sí que ocorre en les categories masculines”, ha explicat.

En aquest sentit, succeeix el mateix amb els equips del Club Basquet Puçol: “no tenim cap equip femení, mentre que sí que hem aconseguit aprofundir en el públic masculí”. Per aquest motiu, han animat les dones de totes les edats a participar en aquest esport.

Així mateix, el nou president ha reconegut el treball de l'anterior, i ha expressat que arrepleguen el testimoni de “la bona labor de l'anterior directiva, que va treballar durant 30 anys”, encara que porten sang nova. Aquest setembre, no perdes l'oportunitat de fer canastra en les festes de Puçol!

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

633-torneo-2016-basquet-2 

21 Agost 2017
FaceBook  Twitter  

Altres