Rècord d'alumnes en una piscina municipal que estrena cúpula per a l'hivern

Del 12 al 27 de setembre la piscina municipal ha estat tancada per a substituir la cúpula de policarbonat que la cobrix a l'hivern. L'obra suposa una inversió de 45.000 euros i permetrà que el 28 de setembre ja estiga oberta al bany lliure i a partir de l'1 d'octubre donarà servici als 600 alumnes inscrits en cursos de natació i a gran part dels 1.800 inscrits en les escoles esportives municipals. Les xifres són rècords d'usuaris en tota la història del poliesportiu.

Del 12 al 27 de setembre, l'empresa Cobertes Unisur, s.l. ha treballat en les obres de substitució de la cúpula de policarbonat, la primera vegada que s'efectua esta renovació en les dos dècades que porta funcionant la piscina municipal.

Encara que no serà l'única, perquè este trimestre també es va a invertir en un nou sistema de millora de les condicions de l'aire, que inclou un intercanviador que millorarà la qualitat de l'aire.

Uns terminis molt ajustats, perquè el dimecres 28 obri novament, ja com a piscina d'hivern, amb l'horari habitual: de dilluns a divendres, de 8 a 22.30 hores sense tancar al migdia; dissabtes, de 9 a 21 hores; i diumenges, de 9 a 14 hores.

I a partir del dissabte 1 octubre comencen els cursos de les escoles municipals esportives, que enguany han batut el rècord d'inscrits, amb 1.800 alumnes, repartits entre les pistes d'atletisme, les pistes poliesportives, el camp de futbol, el pavelló d'esports i la pròpia piscina, on a més se sumen els 600 alumnes dels cursos de natació en totes les seues modalitats.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos: Sergio Maestro

fotos face738-nueva-cupula-2

27 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres