L'Associació de Mahjong de Puçol Los 3 Dragones va estar en el Torneig Internacional de Mahjong de Madrid i es va fer amb el tercer lloc

Els dies 17 i 18 de setembre es va celebrar el primer Torneig Internacional de Mahjong a Madrid. L'Associació de Mahjong de Puçol, Los 3 Dragones, va participar en este primer any amb la representació de 3 membres, Raúl Rius Navarro, David Martínez García i Iván Mestre Ros.

El primer de tot donar les gràcies a l'organització del torneig i als integrants de l'Associació de Mahjong Madridper fer possible que este torneig s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de tots els participants per haver acudit al torneig.

El torneig constava de 6 sessions de 2 hores cada una, amb un màxim de 24 punts de taula en joc. Es van realitzar 4 sessions el dissabte des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit; i el diumenge les 2 sessions restants de 9 del matí fins a les 2 del migdia. Amb un total de 60 participants.

Els integrants de Los 3 Dragones han obtingut els resultats següents:
1.      Raúl Ríos Navarro, en la posició 3.
2.      Iván Mestre Ros, en la posició 24.
3.      David Martínez García, en la posició 41 de 60.

Ha sigut un torneig molt disputat i amb un alt nivell degut a la qualitat dels jugadors que s'han ajuntat. Els resultats obtinguts els podem considerar acceptables després de veure com s'ha desenrotllat el torneig.

Des de Los 3 Dragones donar l'enhorabona a l'italià Marco Montebelli per emportar-se el triomf del Torneig de Mahjong de Madrid i la segona classificada, la francesa Ji Li Pfeifferi també al nostre membre Raúl Ríos Navarro per eixa tercera plaça.

La pròxima cita per a acabar la temporadaLos3 Dragones estarà present en el 8u Open d'Espanya de Mahjong, que tindrà lloc a Puçol els dies 10 i 11 de desembre del 2016 en l'Espai Jove. L'organització va a càrrec de Los 3 Dragones i la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol.

És un repte i una responsabilitat enorme ja que podem confirmar que fins al moment hi ha 56 participants, on ja tenim alemanys, holandesos, francesos, italians, suïssos, belgues i portuguesos inscrits i són jugadors del millor d'Europa, espere que podeu anar a veure-ho ja que serà un esdeveniment únic a Puçol.

Informa: Iván Maestre Ros | Fotos: Los 3 Dragones

fotos face

760-tres-dragones-en-madrid-1

 

20 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres