Impressionant triomf del Handbol Puçol en la semifinal de Copa després de dos pròrrogues

El partit jugat dissabte 21 de maig en el pavelló municipal d'El Puig pel Club Handbol Puçol va ser això, impressionant. En els prolegòmens de la encontre es va homenatjar a l'equip sènior femení del Club Handbol Puçol-Morvedre després de la consecució del trofeu de Copa Federació la setmana anterior.

La semifinal de Copa Federació Masculina disputada pel Club Handbol Puçol es va jugar en el pavelló municipal d'El Puig i va enfrontar al nostre club i al Handbol Mislata B. Va resultar un partit disputat de poder a poder entre dos equips cridats a fer grandescoses esta temporada. Tal va ser la igualtat que cap equip va aconseguir diferències de més de 2 gols a favor.  

Així i tot, el Puçol va poder guanyar en el temps reglamentari, però la joventut i insolència d'este  equip els va portar a empatar l'encontre als 60 minuts.

La pròrroga estava servida i els primers 5 minuts no van decidir cap, com els altres 4 següents, però en l'últim minut de l'encontre un gol d'Enrique Mollá Pastrana Kike, junt amb la parada in extremis de Mario Romeu, van acabar amb la resistència dels de Mislata i el CB Puçol va guanyar el partit per 31-30.

Amb este resultat aconseguixen la classificació per a la final de la Copa Federació i intentar completar una temporada d'ensomni, en la que ja han jugat per ascendir a la Lliga Nacional i, ara, el pròxim cap de setmana lluitaran per l'últim títol en joc.

El que s'ha dit: impressionant!

Informa: Guillermo Maestro|Fotos: Club Handbol Puçol

458-balonmano-pucol-3

22 Maig 2016
FaceBook  Twitter  

Altres