Vicent Torres, entrenador de Cor i Muntanya, finalista per a representar a Asics Europa en el Mont Blanc

L'entrenador de Cor i Muntanya Puçol i trailrunner petresà Vicent Torres, ha sigut preseleccionat per a participar en el desafiament Beat the Sun, una carrera que organitza la marca esportiva Asics i que té com a objectiu enfrontar a 8 equips que representen a tots els continents mundials al major element de la  naturalesa, el sol.

La competició se celebrarà en Chamonix el dia més llarg de l'any, 21 de juny. El tret d'eixida coincidirà amb l'alba i cada conjunt haurà de reptar a la naturalesa per a aconseguir el desafiament que Asics proposa: recórrer, en una competició per relleus, els 130 quilòmetres que rodegen el Mont Blanc i superar més de 9.000 metres de desnivell positiu acumulat abans de la posta del sol.

Entre els 8 equips que participen en Beat the Sun tenen representació tots els continents mundials: Europa, Asia-Pacífic, África i Amèrica. Els grups estan formats per 6 atletes, 3 professionals i 3 amateurs. Asics ha obert un procés de selecció per a triar els representants de l'esquadra europea on els corredors amateurs podran ser votats per a participar en la dita carrera.

“Per a mi seria tot un honor participar en esta prova, poder representar a Europa i, amb això, també a Espanya. A més és una oportunitat de córrer, i aprendre, junt amb els esportistes professionals que formaran part de cada equip”, comenta Vicent Torres.

L'entrenador de Cor i Muntanya Puçol també anima a la votació popular: “M'ha sorprés la molt com la gent s'ha bolcat en este projecte, em sent molt recolzat i anime a tot aquell que vullga participar en la votació a fer-ho diàriament”.

Per a votar Vicent Torres cal accedir a la pàgina que Asics ha facilitat: http://races.asics.com/us/en-us/beatthesun/vote#vote-runners. Marcar Europa i seleccionar el nom de l'atleta valencià.

Informa: Lluna Beltrán | Fotos: Cor i Muntanya Puçol

fotos face

415-vicent-torres-4

10 Maig 2016
FaceBook  Twitter  

Altres