L'escola de Tripuçol guanya el Campionat d'Espanya de Duatló per equips a Sòria

El cap de setmana del 23 i 24 d'abril, l'escola de Tripuçol es desplaçava a Sòria per a participar en el Campionat De de Duatlón per equips i relleus, amb un temps plujós i la il·lusió de tota una escola darrere. Ian Portalés ens desvela en la seua crònica com va ser.

Pluja i força és el que hi havia este cap de setmana a Sòria.

Costa, però cal acceptar-ho, tenim una escola que vola! I és que dissabte passat i diumenge el Tripuçol es dirigia a Sòria per a disputar el Campionat d'Espanya de Duatló per equips i relleus.

Un equip compost per Ana Rubio, Lourdes Novella Domenech, Alicia García Rosa, Laura Benlloch, Sara Alemany i Ainoa Collado per part femenina; i Adrián Sáez, Andreu Puchades, Arnau Rosaleny, Quique Estarlich i Javi Llopis en masculí es pujaven al primer lloc agafats de la mà.

Efectivament, tenim una escola que és campiona s'Espanya en Duatlon.

L'entrenament dóna els seus fruits i devem agrair-li-ho als nostres entrenadors, especialment a Jesús Jiménez per ser el nostre segon pare en cada entrenament. T'ho mereixes Jesús.

En categoria elit un equip compost per Javi Cabrero, Pablo Jiménez, Eric Soriano, Antonio Cabrero i Carlos Boví lluitaven per a aconseguir un bon lloc a pesar de fer el segment ciclista a cegues a causa de la pluja que poc els ajudava per estar ací.

El diumenge ambdós equips, tant cadet femení com masculí, es quedaven a escassos segons del pódium després de la cansada matí anterior.

L'equip d'elit aconseguia un 28é lloc barallant al màxim fins a arribar a meta.
Mínim es mereixen un “uuaaauuu” els nostres duatletes i per descomptat agrair a tots aquells (famílies, amics i entrenadors) que van estar animant al màxim. El Tripuçol sou vosaltres, som tots.

Que tremolen que el triatló s'acosta i els tripus es mengen les ungles ja quan olen el neopré.

Informa: Ian Portalés |Fotos: Tripuçol

fotos face

379-tripucol-campeon-1

04 Maig 2016
FaceBook  Twitter  

Altres