Jornada dispar i amb resultats molt variats els collits el 23 i 24 de gener pel Club Handbol Puçol

Guillermo Maestro ens oferix el resum del cinqué partit disputat l'últim cap de setmana pel Club Handbol Puçol, dels quals dos van acabar amb derrota, d'elles va ser especialment dura la del sènior femení, perquè es jugava la segona plaça, que dóna dret a l'ascens directe… i va perdre.

 

El sènior masculí va patir una derrota dolorosa en Oliva per 34-27. Com a conseqüència d'este resultat la classificació es prem per la part de dalt, amb 3 equips empatats a punts en la segona posició.

No menys dolorosa va ser la derrota del sènior femení en la localitat d'Onda,  per 25-21, partit en què estaven en joc més de dos punts: la segona posició de la taula, que pot donar dret a l'ascens. Les jugadores de Puçol van acusar molt l'absència de la portera titular, convocada amb el primer equip del Morvedre. Condicionades com estaven, no van poder fer el seu joc i van ser sempre a remolc en el marcador. Felicitar a Handbol Onda pel seu triomf.

Va haver-hi un empat també en la jornada, el que va collir l'infantil femení en casa del Handbol Alt Forn B, destacant l'actuació del porter de Puçol, Almudena Palanca Pérez: excel·lent.

Les dos victòries es van forjar en el Pavelló Municipal de Puçol i van vindre de la mà del cadet femení, que es juga el 5t lloc de la classificació a doble partit contra Vila-real B: van aconseguir un resultat magnífic de 25-16, amb una Mireia García pletòrica tant en atac com en defensa.

Però la victòria que més il·lusió va fer en el club va ser la de l'infantil masculí, dirigit per Miguel Zambrana,  va aconseguir la seua victòria número 9 en altres tants encontres,  que a més va vindre amb el títol de campió de grup de manera matemàtica. Felicitats xics!

Informa: Guillermo Maestro |Fotos: Club Handbol Puçol

26 Gener 2016
FaceBook  Twitter  

Altres