Pàdel, tenis i frontenis un any més fidels a la seua cita amb les festes

El termini per a la inscripció de pàdel, tenis i frontenis s'amplia fins a la nit del divendres 21 d'agost finalitzant-se a les 21.00 hores. Les partides eliminatòries donen començament el 24 d'agost i finalitzaran el 3 de setembre amb el millor jugador que obtindrà el trofeu de festes.

A partir del 24 d'agost se celebren les partides classificatòries de pàdel, tenis i frontenis. La fase prèvia es realitza en l'última setmana d'agost i la semifinal durant la primera de setembre. La final es jugarà el 3 de setembre, sabent així, els noms dels guanyadors.

Són partides eliminatòries, per això, cada parella ja siga pàdel, o cada jugador individual siga tenis o frontenis se iran desclassificant segons hagen guanyat o perdut el partit.

Per ara hi ha 6 parelles de pàdel, 8 parelles de frontenis i en tenis, dins de la categoria d'infantil hi ha 7 jugadors i en Sènior 6 participants.

Si vols ser tu el guanyador del trofeu de festes i el millor entre tots els classificats, esta és la teua oportunitat per a poder mostrar les teues habilitats amb la raqueta, de veritat vols perdre-t'ho?

Si no t'ha donat temps a apuntar-te a les partides de pàdel, tenis o de frontenis, inclús estàs a temps, el termini per a poder inscriure't s'amplia fins al 21 d'agost a les 21.00 hores.

Així que no t'ho penses més y acude al Palau d'Esports en el poliesportiu.

Informa: Cristina Esteve |Fotos: Sabín

701-Pádel fiestas año 2014 1

21 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres