Iván Maestre Ros aconsegueix la segona posició en el Torneig Internacional de Mahjong d'Águilas

El passat dissabte 8 d'agost es va celebrar el tercer Torneig Internacional de Mahjong d'Águilas. L'Associació de Mahjong de Puçol, Els 3 Dragons, va participar per tercer any consecutiu amb la representació d'Iván Maestre Ros que va aconseguir la segona posició. Un campionat que Iván va disfrutar i sempre recordarà entre els seus millors moments com a jugador de mahjong, com demostra en aquesta crònica.

El primer de tot donar les gràcies a l'organització del Torneig en especial a Domingo i Samuel per haver fet possible que este torneig s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de tots els participants per haver acudit al tercer Torneig de Mahjong celebrat en ÁguilAs i puntuable per al rànquing europeu.

A nivell personal ha sigut un torneig fantàstic des de principi a fi, dels que estàs jugant i et trobes a gust i el més important disfrutant del joc. Feia temps que no tenia eixes sensacions.

Eixa segona posició obtinguda, la millor de moment aconseguida, és com una glopada d'aire fresc, ja que en els últims tornejos els resultats aconseguits havien sigut molt frustrants.

El torneig constava de 4 rondes de 2 hores cada una, amb un màxim de 16 punts de taula en joc. Totes es van realitzar el dissabte des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

La primera ronda va ser molt intensa i molt ajustada però vaig acabar emportant-me els 4 punts. No estava malament, començàvem amb victòria molt important per a poder afrontar la següent amb la moral alta.

La segona ronda anava vent en popa i en els últims 30 minuts vaig cometre dos errors i vaig passar de poder tindre els 4 punts a només aconseguir 2. Però no estava malament, seguia entre els 5 primers.

La tercera ronda veníem de menjar tots amb son i la panxa plena, encara sort que vaig menjar poc i els 4 punts van ser per a mi fàcils d'aconseguir.

Quedava l'última ronda. La quarta, la de la resistència física i mental després de tot el dia jugant. Amb els quatre primers empatats a 10 punts de taula es va confirmar la moralitat de “val més pardal en mà que cent volant”, amb els 4 punts de taula ben amarrats, amb una combinació molt bona i a falta de menys de 5 minuts per a acabar la ronda vaig fer un descart arriscat. Amb la mala pota que li doní la fitxa al meu contrincant més pròxim, que va fer una combinació excel·lent, i em va superar per un  punt, 62 contra 61. Només vaig aconseguir els 2 punts de taula, ja quedava un minut escàs i no hi havia reacció possible, només quedava veure com havien quedat els altres contrincants i resar.

Des dels 3 Dragons donar l'enhorabona als espanyols Raúl Ríos Navarro per emportar-se el triomf del Torneig de Mahjong d'Águilas i, per descomptat, al segon classificat Iván Maestre Ros i a Samuel Túnez Heredia per eixa tercera plaça.

La pròxima cita dels 3 Dragons serà el 7é Open d'Espanya de Mahjong, que tindrà lloc a Puçol els dies 12 i 13 de Desembre del 2015 en l'Espai Jove de Puçol. L'organització va a càrrec de l'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dragons i la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol.

És un repte i una responsabilitat enorme ja que podem confirmar que fins al moment hi ha 36 participants, on ja tenim holandesos, francesos, italians inscrits i són jugadors del millor d'Europa, espere que podeu anar a veure-ho ja que serà un esdeveniment únic a Puçol.

Informa: Iván Maestre | Fotos: Els 3 Dragons

fotos face

700-resultado-campeonato-aguilas

21 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres