Primer torneig de pàdel de Puçol superat amb escreix

Durant tota la jornada del passat dissabte 4 de juliol es va celebrar al poliesportiu municipal el 1r Torneig de Pàdel Vila de Puçol. Un campionat amb molt bon ambient en què es van poder veure partits de nivell entre tots els participants.

El passat dissabte 4 de juliol es va realitzar el 1r Torneig de Pàdel Vila de Puçol al poliesportiu municipal, un campionat organitzat per Rafa Traver, Edu Toro, Mado Galcera i Juanfra. Va tindre una duració d'una jornada completa, des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit, amb la participació de 36 jugadors entre homes i dones de Puçol, El Puig, Alfinach, Monestirs, La Patacona i València.

El torneig va gaudir de molt bon ambient, amb partides molt entretingudes i amb un públic que animava tots els participants. A més, en un dia tan calorós, no podia faltar l'aigua de la piscina per a refrescar-se entre els partits i així tornar amb les piles carregades.

Com a forma d'agraïment, des de l'organització del torneig, es van sortejar 36 regals entre tots els participants.

La final de la primera categoria es va celebrar entre les parelles Juan Ángel i Cristian contra Raúl i David. Una final molt intensa per la gran qualitat dels jugadors, plena de mats, safates i boles fora de pista per 3 i 4. Una gran exhibició de bon joc que finalment es va portar el duo Juan Ángel, Cristian.

La final de la segona categoria es va jugar entre Edu i Agustín, que van ser els guanyadors, contra Jose Maria i Iñaki. Un partit molt disputat que va estar a l'altura d'una final amb majúscules.

La final de la primera categoria femenina es va dur a terme entre Gloria i Barbi contra Patricia i Tamara; un partit molt renyit, com era d'esperar, per la gran qualitat de les participants que ens van oferir jugades d'alt nivell.

Informa i fotos: Juanfra

fotos face

669-torneo-padel-1

11 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres