Tripuçol reunix a 150 jóvens atletes d'11 escoles per a celebrar el 6t Trobada de Natació

El dissabte 29 de novembre, el club de triatlón Tripuçol va organitzar un esdeveniment ja tradicional en els inicis de cada temporada, la trobada d'escoles de natació. Ja són sis edicions d'este esdeveniment no competitiu, però que servix els entrenadores per a anar veient si el seu treball va per bon camí i a tots per a demostrar que l'esport és primer que res germandat.

 

Uns 150 jóvens esportistes, des de la categoria multideporte fins a cadet, pertanyents a 11 clubs de la Comunitat Valenciana, van disfrutar del trobada en la Piscina Municipal de Puçol i de la posterior berenar, fruit de l'esforç conjunt de pares, mares i membres del club.

A més de l'escola de Tripuçol, en esta sexta edició van estar presents els alumnes de Tripuig del Puig, Alt Palancia de Segorbe, Tragalueguas de Manises, Sueca, Bétera, Trialgimia, Trinoulas i DC Sport Club de Nules, Moncada i Triculpelat d'Alaquàs.

Gràcies a l'esforç conjunt de tots -esportistes, pares, entrenadores, membres del club-  vam disfrutar d'una magnífica vesprada en el que s'ha convertit ja una trobada tradicional per a celebrar l'inici de la temporada i per a estretir llaços entre les escoles de triatlón i duatlón que després ens veiem assíduament en les competicions.

I parlant de competicions, no va acabar en la piscina l'activitat de Tripuçol este cap de setmana.

L'endemà, diumenge 30 de novembre, Guillermo Collado va aconseguir el Campionat Autonòmic de Duatlón Cross en la categoria de Veterans, en una dura prova dominada pel fang.

Veterans i escola triomfen en un mateix cap de setmana: un bon aperitiu del que nos espera esta temporada.

#vamostripus

Informa: Iván García Ferre |Fotos: Pepa Deogracia

fotos face

1092-encuentro-natacion-1

04 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres