Sofía Zanón convocada per a entrenar amb la Selecció Espanyola de gimnàstica rítmica

Sofía Zanón viu el seu gran any: al juliol, medalla d'or en el Campionat d'Espanya a Granada; al novembre, esportista d'elit i un dels set esportistes de l'any en la Gala de l'Esport de Puçol; i al desembre la gran notícia: convocada per als entrenaments de la Selecció Espanyola. Un gran regal de Nadal i el reconeixement a un treball d'anys al costat de les alumnes i monitores del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol.

El 2 de desembre, la Federació Espanyola de Gimnàstica comunicava al Club de Gimnàstica Rítmica Puçol que la seua alumna Sofía Zanón González ha sigut convocada en el Centre d'Alt Rendiment de Madrid el pròxim 22 de desembre, per a la jornada de control i primers entrenaments de la Selecció Espanyola de gimnàstica rítmica.

Mapi Sangil, la seua entrenadora, no cap en si de felicitat: “En principi és només una convocatòria de control, per a vore les gimnastes, però només el fet que et convoquen una gimnasta és el més, una experiència inoblidable i esperem que siga un passet més a prop del somni que tota gimnasta té”.

Els resultats comencen a arribar, però no ha sigut precisament un camí de roses. Sofía porta des dels 7 anys en l'Escola Municipal de Gimnàstica, on va entrar fent gala de la tenacitat que continua demostrant dia a dia: “com els seus pares no tenien clar que poguera compaginar els estudis amb tantes hores d'entrenament, Sofía els va demanar un regal de Nadal molt especial: acudir a l'escola de gimnàstica”, recorda la seua entrenadora.

Des de llavors, entrena tots els dies de la setmana, inclús a l'estiu, “i si la deixes descansar un dia ella no vol, preferix entrenar”, finalitza Mapi. “Només agrair-li eixe esforç a la nostra gimnasta i a l'ajuntament, que sempre ens ha recolzat. I subratllar que la gimnàstica rítmica a Puçol està molt viva, que les seues companyes, tècnics i la resta de components del club estem molt contents”.

La vida són cicles que es repetixen. Potser Sofía comença ara un nou. Caldrà estar atents per a descobrir què ha demanat enguany com “regal de Nadal”.

Informa: Sabín |Fotos: Mapi Sangil

fotos face

1105-sofia-zanon-2

03 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres