Primer partit de l'Escola Municipal de Rugbi: en realitat els Warriors eren uns amics

Els 12 jóvens de 14 a 16 anys que entrenen tots els dimarts i dijous, de 17.30 a 19.00 hores en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal, han començat també a organitzar partits per a disfrutar de l'emoció de competir: l'Escola Municipal de Rugbi va disputar el dissabte 21 de novembre el seu primer partit contra els Warriors d'Albal i Beniparrell, encara que el de menys és el resultat, era un amistós per a provar noves sensacions.

La matinal del 21 de novembre en el poliesportiu va tindre dos parts: en la primera, Warriors i Escola Municipal de Rugbi de Puçol van compartir l'entrenament, els exercicis, les instruccions de Ferran Cuadros ―monitor i veterà jugador― i, en definitiva, el plaer de preparar-se per a un esport com el rugbi, un dels grans desconeguts en el nostre poble.

Després, els alumnes d'ambdós escoles ―novelles i, per tant, sense lliga en què participar esta temporada― van disputar un partit que va comptar amb nombroses interrupcions dels entrenadors per a millorar la tècnica, destacar detalls que cal corregir i, en definitiva, aprendre a jugar de veritat.

A mésde la dotzena d'alumnes de 14 a 16 anys, també tenim alguns més xicotets, de 9 i 10 anys, que s'han incorporat a les classes dels dimarts i dijous”, explica Ferran, professor de l'escola de Puçol. “La nostra intenció és formar un grup cada vegada més homogeni que puga disputar partits de prova amb altres clubs de la província, per a anar acostumant-se a les normes del joc, i a partir de la pròxima temporada ens inscriurem en els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana”.

El rugbi ha arribat per a quedar-se. Si tens curiositat per provar, dóna igual la teua edat, no importa si eres xic o xica, acosta't al poliesportiu els dimarts i dijous a la vesprada i fes una ullada a una classe. Si t'agrada, prova un dia. I si veus que el rugbi és el teu… els teus companys de l'Escola Municipal de Rugbi de Puçol estaran encantats de que t'unisques a ells.

Informa i fotos: Sabín

1058-rugby-puzol-warriors-1

01 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres