Després de guanyar el duatló de Cheste, Celestino Fernández espera revalidar el seu títol en l'autonòmic

Després de proclamar-se al setembre i octubre subcampió a l'Olleria i a Alzira, i guanyar amb facilitat la prova del Circuit Ricardo Tormo de Cheste, Celestino Fernández prepara per a finals de novembre el Campionat Autonòmic de Duatló Cross, on espera revalideu el títol actualment en el seu poder.

El 14 de setembre donava inici la temporada de duatló de Celestino Fernández, disputant el Duatló Cross de l'Olleria, tractant-se d'un recorregut dur va recórrer el primer parcial a peu segon classificat encara que donant compte del primer classificat a l'inici del segment amb bici i disputant el triomf fins als últims metres de la carrera a peu, arribant segon classificat, resultat excel·lent per als pocs entrenaments acumulats. 

El dia 26 d'Octubre es va disputar el Duatló olímpic Carrera d'Alzira on tornava a pujar al podi,  de nou en segona posició, disputant el primer lloc fins als últims metres. 

I el dia 1 de Novembre es disputava una nova edició del Duatló del Circuit de Cheste, on per fi va aconseguir la victòria. Des del primer segment de carrera a peu es posava al capdavant fins a arribar en solitari a la transició, ampliant la distància amb els seus rivals en el segment amb bici i assegurant la victòria. 

Després d'esta competició seguix la seua preparació de cara a final del mes de novembre, que se celebra el Campionat Autonòmic de Duatló Cross, on intentarà revalidar el triomf del passat any. 

Cal ressenyar que durant l'estiu, a pesar d'estar en període de descans actiu i no estar en òptima forma, ha participat en diverses carreres, aconseguint el triomf en el Circuit de carreres del Camp de Túria i Muntanya 2014.

Informen: Celestino Fernández i Sabín | Fotos: Fotogrames.com

1031-celestino-fernandez-2

07 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres