El Racó del Cavall celebra el seu 25 aniversari organitzant el Campionat Autonòmic de Doma Vaquera

En el Centre Hípic Racó del Cavall de Puçol, el dissabte dia 20 de setembre, es va celebrar el Campionat de Doma Vaquera de la Comunitat Valenciana 2014; junt amb altres realitzats en este centre, l'autonòmic va servir com a esdeveniment la celebració dels vint-i-cinc anys del club.

A primera hora es va procedir a la inspecció veterinària dels cavalls, a continuació es va establir l'orde d'eixida, previ sorteig i, després del típic esmorzar, es van córrer les represes A1, a continuació la de cavalls iniciats (potros) i, per a finalitzar, la prova de cavalls domats.

Després d'un matí esplèndid i amb molt de públic que va assistir a la prova, el resultat va ser el següent:

En la prova A1, José María Ibarra, amb el cavall Rustico, es va alçar amb l'or; Oscar Bastos, amb Eneas, va obtindre la plata; i Carlos Romero, amb el cavall Jerez, el bronze.

En cavalls iniciats (Potros), l'or va ser per a Triana López, amb el cavall Lluvio; María Dolores Ortiz, amb el Carilava, la plata; i Tomás Rosa, amb el cavall Piropo, el bronze.

Finalment, en cavalls domats, l'or va ser per a Sebastián Ponce, amb el cavall Fransia; la plata per a Ana Selfa, muntant a Piñonero; i el bronze per a Tomás Rosa.

Va haver-hi dos premis especials donats per Ecobox, a la millor presentació, que va ser per a Sebastián Ponce, i la millor parada a ratlla, que va ser per a Ana Selfa.

Totes les medalles van ser entregades pel president de la Federació Hípica Valenciana, José Luis Martínez.

Informa: Irene Camps | Fotos: Sento Pascual 

fotos face

886-autonomico-doma-4

27 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres