El Club de Pesca Puçol subvenciona a Sandra Gómez Pimpollo per a acudir al Mundial a França

Sandra Gómez Pimpollo participa del 20 al 27 de setembre en el Campionat del Món de Pesca que se celebra a França. Els seus companys del Club de Pesca Puçol han organitzat una competició per a ajudar-li amb els costos de la seua estada: van participar 45 pescadors, van recaptar 340 euros i amb ells Sandra representa a Espanya en el mundial.

En 2013, Sandra Gómez Pimpollo es va proclamar campiona d'Espanya de pesca, la qual cosa automàticament li donava plaça per a disputar en 2014 el Campionat del Món, que se celebra del 20 al 27 de setembre en la localitat francesa de Port d'Albret.

El problema sorgix quan la Federació Espanyola paga només el desplaçament de l'esportista: ni el seu marit, ni altres gastos de cap tipus són coberts durant la setmana del campionat.

A l'assabentar-nos, els companys del Club de Pesca Puçol decidim que calia tirar una mà a Sandra perquè representara al nostre país i decidim a l'abril organitzar una competició per a recaptar fons, ja que el nostre club és modest i no tenim ni partida per a viatges ni gens paregut”, explica Manuel Murria, president del club.

Dit i fet. Un total de 45 pescadors es van donar cita en la platja de Puçol, amb premis cedits per distintes cases patrocinadores i una quota d'inscripció destinada íntegrament a ajudar a Sandra en la seua estada en el Mundial de Pesca.

I uns dies abans de la seua partida cap a França, el propi president li va fer l'entrega dels 340 euros recaptats entre tots: un motiu més perquè Sandra intente no defraudar a tants amics i companys.

Sort, Sandra.

Informa: Sabín | Foto: Club de Pesca Puçol

19 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres