El club de Billar de Puçol ja està preparat per al XXII Trofeu Festes Vila de Puçol

El club de Billar de Puçol ja es prepara per al XXII Trofeu Festes Vila de Puçol de Billar a tres bandes. Durant els dies 2, 3 i 4 de setembre es decidirà qui passa a la semifinal del dia 5, i finalment qui opta al trofeu el dia 6 de setembre. El Club està format per 30 jugadors i com de costum, esta temporada han tornat a quedar en bona posició i es mantenen a un nivell alt de joc.

La nova temporada de Billar a tres bandes promet, ja que enguany han augmentat el nombre dels equips amb dos fitxatges estel·lars. El club està format per 30 jugadors de la localitat i de voltants. Un any més, són els encarregats de preparar el torneig de festes que comença el dia 2 de setembre.

“Enguany tenim dos fitxatges nous i esperem que amb la seua ajuda pugem a divisió d'honor” comenta  Jesús Rojas.

En el local del Club Billar Sindicat Agrícola s'ajunten els socis per a entrenar i jugar entre ells però estan oberts per als interessats que els interesse este esport, i inclús a ensenyar als més jóvens. “Ens encantaria poder formar una escola de Billar en la nostra població i que els xavals de 12 anys vinguen a disfrutar ja que tenim tot allò necessari per a ensenyar” finalitza Rojas.

Informa i fotos: Sara Moreno

784-club-de-billar-1

22 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres