El campus de futbol sala es prolonga dos setmanes més a l'agost

El campus de futbol sala que el poliesportiu de Puçol i el Club de Sala duen a terme és el més duradero de tots els cursos d'estiu. S'ha compost de cinc setmanes, i ara es va a allargar dos setmanes més en el mes d'agost. Un total de 100 xiquets han disfrutat d'activitats com a futbol, futbol sala, atletisme i frontenis.

Enguany i com a novetat el campus de futbol sala que es du a terme en el poliesportiu ha comptat amb cinc setmanes d'activitat, i  es prolongarà dos setmanes més en el mes d'agost. Generalment, els anys anteriors han sigut quatre setmanes entre juny i juliol.

100 xiquets han participat en el campus de futbol sala. A mesura que les setmanes transcorrien alguns abandonaven el curset per a anar de vacances familiars o de campament, així i tot, és el campus que ha comptat amb el nombre més gran d'alumnes. “L'última setmana inclús comptàvem amb quasi 50 xiquets” comenta Pepa Deogracia, corresponsal del Club.

El dia a dia transcorre amb partits de futbol, futbol sala, atletisme i frontenis. D'esta manera, es busca entretindre i no imposar un únic esport. Per a acabar el dia, monitors i alumnes es relaxen amb jocs en la piscina municipal. A més dels jocs, el campus  ha realitzat diversos dies de la fruita. “El club va comprar nectarines, que per cert van triomfar entre els xicotets. A més peres, plàtans, pomes i les va repartir entre els xiquets” finalitza Deogracia.

El campus de futbol sala finalitzarà el pròxim 14 d'agost per a descansar i preparar la nova temporada. Com a novetat, la pròxima temporada l'equip Senior masculí canvia d'entrenador. Esta escola esportiva és una de les més grans de la població i continua creixent amb nous grups.

Informa: Sara Moreno | Fotos: Pepa Deogracia

753-campus-fútbol-sala3

08 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres