Després del campus d'estiu el Club de Handbol ja prepara la nova temporada

El VII Campus de Handbol 2014 va finalitzar el passat 1 d'agost. El curset que s'ha dut a terme durant el mes de juliol en el Poliesportiu de Puçol ha estat compost per 60 alumnes, entre els que han estat una quinzena i el mes sencer. A part de realitzar activitats relacionades amb el handbol també van desenvolupar tasques de relaxació i jocs en la piscina.

Un estiu més, el Club Handbol Puçol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol ha realitzat un curset d'estiu per a disfrutar i realitzar exercici al mateix temps. Aquest campus anava dirigit per a xics i xiques amb edat compresa entre els 6 i 16 anys. Els xics realitzaven entrenaments, partits, jocs i acabaven el dia amb un capbussó en la piscina municipal.

El Club de Handbol no és l'única associació que ha realitzat este curset d'estiu ja que els altres clubs de la població també han obert les seues portes a tots els jóvens. Els campus estan orientats a augmentar la planter del club per a la temporada.

“Enguany ha sigut un gran any per a nosaltres perquè hem complit 25 anys del club i és el sèptim campus que realitzem ja” comenten els coordinadors Carlos Uceda i José Vicente Ortiz.

L'última setmana de setembre el Club de Handbol té previst realitzar la jornada de portes obertes perquè tots els interessats en este esport vagen  a provar i apuntar-se. Anima't a formar part de la família del Club de Handbol i a competir per Puçol.

Informa: Sara Moreno | Fotos: Diana Verdejo

702-Campus-balonmano-verano3

05 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres