El campus de gimnàstica rítmica es despedix amb una exhibició

El campus de gimnàstica rítmica que el poliesportiu de Puçol amb el club de gimnàstica rítmica duen a terme finalitzarà el pròxim 31 de juliol amb una exhibició. L'exhibició la duran a terme les trenta xiquetes que el campus de gimnàstica arreplega enguany i mostraran als presents els coneixements depresos durant el mes de juliol.

 El campus de gimnàstica rítmica ha estat en funcionament durant tot el mes de juliol i l'horari és de les 10:00 hores fins a les 13:00 hores. Durant la jornada, les xiquetes fan diverses activitats com preparacions físiques i estirades amb cintes. Finalment, acaben el dia en la piscina municipal del poliesportiu de Puçol.

En total, el campus està format per trenta xiquetes dividides entre les que competixen amb regularitat amb el club de gimnàstica rítmica i les que han començat aquest estiu per a provar si els agrada este esport.

Les jóvens que competixen tenen un horari més ampli i també entrenen a la vesprada per a preparar-se per a les competicions que seran el pròxim mes d'octubre. Per a acabar este curset d'estiu les jóvens faran una exhibició el 31 de juliol per a pares i presents en el pavelló del poliesportiu.

Informa: Sara Moreno| Fotos:Diana Verdejo

703-campus-gimnasia-ritmica

29 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres