Quatre escenaris simultanis, dos campionats, totes les edats, multitud de premis i el Palau d'esports ple: el Kung-Fu triomfa a Puçol

El matí de diumenge passat 30 de març amaneció amb pluja, el que no va impedir que el Palau d'esports de Puçol s'omplira de públic per a presenciar el VII Campionat Autonòmic de Kung-Fu infantil i el IX Campionat Autonòmic de Kung-Fu sènior que allí s'anaven a celebrar. Un intens matí en el que les competicions se succeïen en distintes pistes i inclús les entregues de premis es van fer mentres altres categories competien.

L'esdeveniment va començar a l'hora prevista, les 9.30 del matí, amb la celebració de la primera Trobada de Dansa del Lleó. Tres escoles van presentar els seus treballs de maneig del lleó, gens fàcil ja que es tracta de coordinar a dos persones en la realització de tots els moviments, alguns d'ells verdaderament acrobàtics. 

A continuació, la presentació de les escoles participants en l'esdeveniment, per a donar pas a la competició, primer infantilment i posteriorment sènior. Paco Serrano, president del Club Esportiu He-Ren, va introduir diverses novetats organitzatives sempre amb la intenció d'una constant millora del Kung-Fu.

Les distintes escoles van mostrar els seus treballs en Kung-Fu, tant tradicional com modern, la qual cosa feia que els exercicis presentats foren molt variats, per a delit del públic. Així, des de les grades, el públic podia seguir les evolucions dels esportistes en la pista del tau amb mà buida, molts dels quals després competien en la pista del tau amb armes. Junt amb elles, les zones reservades a la Tècnica aplicada, junt amb el Sanda i Semi meu Sanda, modalitats que permetien disfrutar d'un altre tipus de combats, on el contacte sí que està permés.

Finalitzada la competició infantil, el Club Esportiu He-Ren va realitzar una gran exhibició en què van participar més de 50 persones, de totes les edats i procedents tant de les sales de València i Puçol, com dels col·legis Virgen al Pie de la Cruz (Puçol) i Raquel Payá (València). Gran combinació d'exercicis de taichi i kung-fu interactuant al so de la música. Gràcies a tots ells per oferir-nos una experiència inoblidable.

Agrair també la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol i la presència de Julio Lucia, regidor d'Esports, durant gran part de la competició i especialment per a l'entrega de premis, acte que va compartir amb el president de la Federació Valenciana de Kung-Fu i amb l'organitzador del campionat, Paco Serrano.

I, finalment, però no menys important, destacar l'esforç dels competidors del Club Esportiu He-Ren: Elsa Posteguillo, Joel Ayala, Africa Kotoka, Sergio Navarro, Joan Flors i Daniel Quirante (de Puçol); Leyre Muñoz, Jose i Marta García, Marina Saavedra, Franco Piaggio i Sandra Aparicio (de València).

I també agrair l'esforç dels seus familiars i dels col·laboradors que van fer possible el desenrotllament del campionat. Gràcies a ells, desmuntar tota la instal·lació va ser cosa d'uns minuts, una cosa que s'agraïx quan tots els presents porten més de cinc hores de campionat i l'esforç previ per a muntar-lo tot.

Informa: Montse Jaraba i Sabín | Fotos: Sabín

logo pdf Resultats campionat autonòmic

fotos face

313-exhibicion-virgen-pie-cruz

 

01 abril 2014
FaceBook  Twitter  

Altres