Campionat d'Espanya de Duatlón per equips a Galícia: Tripuçol continua engegantint la seua llegenda

Continuen arribant bones notícies en cada competició que disputen els Tripus, i esta setmana tocava un dels plats forts. A Galícia es disputava el Nacional de duatló per equips i Tripuçol estaria fortament representat per fins a 4 equips: 2 elit, 1 open i 1 cadet i tots ells van tindre destacadíssimes actuacions.

Els primers a entrar a competir van posar el llistó altíssim, ni més ni menys que subcampions van aconseguir finalitzar els cadets després de creuar tots els equips la meta, gran alegria la que es portava l'expedició no més començar, ja que els més jóvens del club van complir les expectatives: arribaven a esta cita com a actuals campions d'Espanya de duatló.

Donar l'enhorabona a Jaime Brizuela, Pablo Jiménez, Eric Soriano i Jorge Lagoa per este gran èxit.

Unes hores més tard i baix la pluja entrava en lliça l'equip masculí B, que participaria en la prova Open del campionat d'Espanya i a pesar de la duresa dels circuits dissenyats van aconseguir un meritori 5t lloc, demostrant que també els nostres segons espases estan a l'altura dels millors esportistes del país.

Roberto Garijo, Jesús Jiménez, Fernando Fenollosa, Miguel Jimenez,  Antonio Cabrero i Iván Garcia Ferre estaven exultants en meta per la gran carrera realitzada.

Arribava el torn de la competició elit, on una fallada fa caure en picat en la classificació, i els nostres hòmens es van comportar de 10 realitzant un carreteràs de principi a fi per a acabar en una excel·lent 12a posició, assentant al club en l'elit nacional.

L'equip compost pels 3 cosins Pamblanco, Jose, Alberto i Vicente, Estanis Llacer i Xavi Munera va firmar este espectacular resultat.

Com espectacular és el rendiment de les nostres xiques en cada competició que disputen. Animades per tots els hòmens del club que ja havien acabat de competir van volar fins a la 12a posició Almudena Asensi, Carmen Naturil, María Anguix, María Rubio i Inés Barres que va donar fi a una magnífica jornada de dissabte per als Tripus.

L'endemà, es disputava el Campionat d'Espanya de duatló per relleus, on 3 esportistes per equip disputen un duatló superesprint per a passar el testimoni al següent company.

Per poc no van aconseguir el doblet els cadets, ja que Jaime Brizuela, el tercer  després d'Eric i Pablo, creuava la meta en 5a posició.

Mentres que en categoria elit femenina Almudena, Maria Anguix i Inés col·locaven al club en 16a posició.

Menys sort van tindre els hòmens ja que per un accident amb bici d'Alberto Pamblanco, per sort sense greus conseqüències, van veure forçada la seua retirada de carrera quan lluitaven per entrar en top 10.

Més prop, en competicions autonòmiques també els Tripus fan parlar.

Si la setmana passada en l'autonòmic de duatló es van aconseguir dos medalles (Paco Arraix or en G55-59M i Begoña Alfonso plata en G50-54F), este cap de setmana tocava competir a Onda els majors i en El Puig els més menuts i també es van aconseguir magnífics resultats.

A Onda, Ian Portalés, Carlos Tot i Juan Bótes van aconseguir les posicions 1a, 3a i 7a en categoria júnior i Javi Giménez la 35a de la general.

Mentres que en El Puig destacades actuacions d'Adri Saez, Lidia Cubas, Bea Barberá, Lucía Chulvi, Ainhoa Orón entre altres finalitzant en els llocs d'honor.

Amb tot açò es podria qualificar d'excel·lent el cap de setmana de competicions de Tripuçol.

#vamostripus   @tripuzol

Informa: Iván García Ferre | Fotos: Tripuçol

fotos face fotos face 

306-duatlon-equipos-1

29 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres