Després de les jornades de convivència amb Bétera i Conca, grans resultats de Tripuçol a Manises

El club Tripuçol va organitzar una trobada de convivència i entrenaments conjunts el 7 i 8 de febrer, on van participar jóvens esportistes del club CEA Bétera i Trischool de Conca, junt amb els alumnes de Tripuçol. L'esdeveniment, que va comptar amb 37 triatletes dividits segons edats i nivells, va tindre com a motiu el duatló cross de Manises, que es va celebrar el diumenge dia 9 i on van participar els tres clubs que van col·laborar en la trobada.

Les activitats van començar el divendres, amb una pujada corrent des del càmping situat en la platja de Puçol, on es van allotjar els esportistes, per l'acabada d'inaugurar sendera Mangraners fins al poliesportiu municipal i allí van completar el seu entrenament amb exercicis de tècnica i velocitat.

El dissabte al matí es va preparar una eixida amb bici tot terreny per la contornada de Sant Esperit, i a la vesprada una sessió de natació a més d'una classe teoricopràctica de primers auxilis, impartida per Marta Gimeno. La convivència va acabar amb un sopar de despedida.

L'endemà, en el duatló cross de Manises van participar molts esportistes de Tripuçol, que van obtindre grans resultats.

En la categoria cadet van destacar Jorge Lagoa, qui va obtindre un 2n lloc a pesar d'una caiguda amb bici, i Eric Soriano, que es va situar en 3r posició. També van fer molt bona carrera Adrián Sáez, que va acabar 5t de la seua categoria; Pablo Jiménez, que va aconseguir acabar en 10é posició; Andreu, que va finalitzar el 13é; i Jordi, 20é, completant l'equip dels actuals campions d'Espanya de duatló.

Els infantils del club també van marcar molt bons temps. El millor dels els nostres va ser Jesús Jiménez, que va quedar 11é, encara que va tindre una caiguda amb bici. Javier Llopis va acabar el 15é i Josemi Zarzoso en 22é posició.

En la categoria infantil femenina va destacar Lídia Cubas que competint amb gran regularitat va pujar al pódium com 2n classificada, i Ainoa Collado, que va aconseguir un gran 6t lloc.

La resta de categories, menys importants respecte a la classificació general per ser edats d'iniciació i aprenentatge, van tindre una àmplia representació, amb els següents esportistes: Alejandro Callat, Manuel Molina, Jorge Casas, Sergio Muñoz, Pedro Molina, Marcos Castro i Iago Villalvilla.

Des del club Tripuçol volem agrair la col·laboració dels entrenadors que van participar en la trobada de clubs, dels pares que van ajudar amb el transport dels esportistes i de l'Ajuntament de Puçol, que ens va cedir les instal·lacions.

Informa i fotos: Tripuçol

fotos face

142-tripuzol-en-manises-2

11 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres