La Vall no va poder véncer a la UD Puçol, que se situa en tercera posició després de la seua quarta victòria

La Vall no va poder véncer a la UD Puçol, que se situa en tercera posició després de la seua quarta victòria

Ja són quatre victòries en cinc partits. El partit entre UD Puçol i La Vall es va disputar el diumenge 29 de setembre a la vesprada en el camp municipal de futbol José Claramunt, finalitzant amb 3-1. Després d'este resultat, l'equip local va obtindre els tres punts que li permeten pujar fins a la tercera posició de la taula.

En el minut 3, Borja va rematar un servici de cantó al fons de la xarxa després d'un servici de falta lateral realitzat per Pastor.

A penes 5 minuts més tard, Santolaya es va aprofitar d'una indecisió dels de blaus per a fer una contra amb passe arrere i va reblar el davanter Vicente al fons de la xarxa.

En el minut 12, un rebuig imprecís del meta local va caure als peus d'Alberto Collado i des de trenta metres va marcar el gol visitant a porta buida.

Després de la represa, l'equip visitant va portar la iniciativa del joc, intentant perforar la meta local, la qual cosa va ser impossible pel treball defensiu d'UD Puçol, que va aprofitar una de les nombroses contres perquè, en una magnífica jugada individual, Cobos s'internara per la banda dreta i el seu centre precís ho reblava a la xarxa el capità Puchol, d'un magnífica testarrada.

Així, va acabar el partit: 3-1. La UD Puçol amb 12 punts en la tercera posició de la taula. Els xavals es veuen forts i capaços de portar-nos més punts. El pròxim partit nostre equip jugarà a Albuixech.

Informa i fotos: Assunta Sofia Rapido

mas-fotos_facebook

923-pucol-la_vall-2

 

02 Octubre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres