Futbol i futbol sala unixen esforços per a potenciar l'esport en les festes

Futbol i futbol sala unixen esforços per a potenciar l'esport en les festes

Enguany hem volgut afegir un al·licient a les nostres festes patronals, i atés que l'esport en auge és el futbol i a més podem presumir de comptar en el nostre municipi amb dos grans clubs, ens vam proposar ajuntar-nos i realitzar un xicotet torneig perquè tant xicotets com majors disfrutaren.

El trofeu organitzat pel Club Futbol Sala Puçol i la Unió Esportiva Puçol, i patrocinat pel nostre ajuntament, a pesar d'algunes xicotetes fallades, fàcilment salvables, al meu entendre va ser un èxit.

En les categories inferiors, benjamí, aleví i infantil, va haver-hi gran participació, però el que més destacaria és la bona relació entre els jugadors d'ambdós clubs, ja que en el camp van ser rivals, però fora d'ell molts eren companys de col·legi… i inclús amics.

La primera jornada es va disputar en el Camp municipal de futbol José Claramunt i encara que l'afluència de públic no va ser molta, vam comprendre que l'horari laboral dels veïns i pares impedia la seua presència.

La jornada de tornada, disputada en el Palau d'esports del Poliesportiu Municipal, a més de la calor ambiental, va comptar amb la calor de pares, familiars i amics… que van animar i van aplaudir l'actuació dels nostres jugadors.

Per a posar el passador final a este trofeu vam comptar, en l'entrega de trofeus, amb la presència dels presidents d'ambdós clubs: Manuel Chulvi Ballester, del Club Futbol Sala Puçol, i Joan Bosch de la UD Puçol, a més dels regidors d'esports, Julio Lucia, i de festes, Salvador Àvila.

Com a balanç general, i des de la meua humil opinió, considere esta trobada entre els nostres clubs ha sigut prou positiva i esperem poder comptar amb la col·laboració de tots i en especial del nostre ajuntament, per a poder continuar realitzant este tipus de trobades.

L'única “nota amarga” a este trofeu ple d'emocions va ser la que va posar l'equip sènior de la UD Puçol en la primera jornada, quan a pesar de ser amfitrions, va rebre a l'equip de futbol sala amb escassos huit jugadors, cada un vestit amb una indumentària diferent i alguns sense molts ànims de disputar l'encontre.  El nostre  club, al contrari, va presentar a tota la plantilla perfectament equipada, per la qual cosa en un principi es va sentir menyspreada i van estudiar la possibilitat de retirar-se sense jugar.

Afortunadament, tant el nostre president com l'entrenador, van prendre la sàvia decisió de fer el que devia i al que havia anat: jugar un partit i fer disfrutar als allí presents.

Posteriorment, en la jornada de tornada, vam acceptar les disculpes de l'entrenador de la UD Puçol pels fets succeïts i ens vam proposar tots junts continuar i millorar amb este trofeu en pròxims anys.

I per a acabar, com a secretària, fotògrafa, cronista i col·laboradora del Club Futbol Sala Puçol, voldria agrair a tots la seua presència i col·laboració perquè açò haja sigut possible.

Informa i fotos: Pepa Deogracia
Responsable de premsa del Club Futbol Sala Puçol 

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook

857-futbol-y-futbol_sala-1

 

29 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres