Iris Rodríguez, plata en el Campionat d'Espanya de Triatló Cross

Iris Rodríguez, plata en el Campionat d'Espanya de Triatló Cross

Després de la disputa el cap de setmana del 7 de setembre del Campionat d'Espanya de distància Olímpica, on Begoña Alfonso es va portar la medalla d'or del seu grup d'edat i vam tindre 3 representants en Elit (Alberto i Vicente Pamblanco i Carmen Naturil) es va celebrar este cap de setmana el dur Campionat d'Espanya de Triatló Cross.

En la localitat murciana de Mazarrón, on es va celebrar el nacional de triatló cross, vam tornar a veure a un Tripu damunt del podi, Iris Rodríguez va aconseguir esta vegada la plata en categoria júnior, eixint primera de l'aigua i veient-se esta vegada sobrepassada en una de les seues especialitats, la bicicleta.

Una altra júnior va aconseguir un altre gran resultat, ja que María Anguix va entrar en meta en 4a posició, demostrant una gran alegria a l'haver aconseguit el reconeixement com a esportista d'elit, la qual cosa li atorgarà avantatges en la seua vida acadèmica. Esta decisió demostra que estes jóvens no sols pensen en triatló, sinó que tenen molt clar que el seu futur passa per formar-se el millor possible.

La 3a dona del club, Idoia Álvarez, es va col·locar 4a en el seu grup 45-49 anys femení, aconseguint amb estos resultats una increïble 5a posició per equips.

Els xics també van portar molt dignament els colors del club durant 1 quilòmetre a nade, 18 quilòmetres de bicicleta de muntanya i els 6 quilòmetres a peu, dels quals constava la competició, i es van quedar molt prop d'assaborir les mels del triomf en alguns casos i conjuntament van aconseguir la 16a plaça. A destacar:

GE 25-29: Josevi Viadel 11é.

GE 30-34: Estanis Llacer 4t; Roberto Garijo 5t; i Javi Belmonte 23é.

GE 40-44: Guillermo Collado 7m.

GE 45-49: Jose Javier Saez 15é.

L'entrenador Jesús Jiménez també va fregar el podi amb la 5a plaça en el grup 45-49.

Encara que els bons resultats de Mazarrón no són els únics de setembre.

També cal destacar la victòria per equips en el Triatló de València i la 22a plaça d'Edu Martín en el Campionat del món de Triatló celebrat a Londres en la categoria de 40-44 anys.

El cap de setmana del 21 i 22 de setembre, a Elx, els tripus disputaran una de les últimes proves de la temporada, el Campionat d'Espanya de relleus.

Informa: Iván García Ferre

mas-fotos_facebook

863-triatlon-cross-4

 

19 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres