Tot preparat per al trofeu benèfic de Futbol 8 Aleví

Tot preparat per al trofeu benèfic de Futbol 8 Aleví

A tan sols unes hores del nové torneig de futbol 8 aleví de Puçol, els col·laboradors i organitzadors treballen sense parar perquè el dia 31 estiga tot preparat per a donar començament a una competició, que segur, donarà molt de joc, rivalitat i sobretot trabajo en equip.

Unes hores resten del començament del nové torneig de futbol 8 organitzat per la Falla Hostalets junt amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol i de la UD. Puçol amb fins benèfics cap a ADIEU per mitjà de la rifa que s'iniciarà al començament del torneig.

Així mateix de ser un torneig benèfic, gràcies als equips amb què conta este torneig, s'aconseguirà donar prestigi a esta programació que durant nou anys consecutius ha ocupat un lloc en les nostres festes locals.

Enguany, al costat dels equips “veterans” se uneix la Unió Esportiva de Tavernes, que competirà contra estos a partir de les 9 del matí del dissabte en 18 partits programats; 4 equips per grup, dels quals cada participant rebrà una medalla i cada equip una copa segons la posició que ocupen durant el torneig.

Finalment, s'entregaran al millor porter de la competició, uns guants d'Iker Caselles i al major golejador un baló firmat per la plantilla del València CF

A més d'estos premis, al participar en la rifa organitzada per a beneficiar a ADIEU, als dos guanyadors d'esta s'entregarà una camiseta del València CF firmada pels seus jugadors i una altra del Llevant UD; com a gran novetat d'este nové any.

José Daniel Marcos, Delegat de la Falla Hostalets ens comenta: “Volia agrair a la gent de la falla per col·laborar i ajudar cada dia en l'organització del torneig, als membres d'arbitratge, i a la mesa d'organització; agrair sobretot, a Pepe Claramunt per col·laborar amb nosaltres d'una forma desinteressada i ajudar a millorar el prestigi del torneig i a ADIEU conjuntament per formar part dels col·laboradors. Agrair a l'ajuntament de Puçol per participar i col·laborar amb esta activitat i a la Unió Esportiva del Puçol per prestar-nos les instal·lacions.”

Este torneig potencia la competitivitat i el treball en equip i sobretot la participació de pobles veïns al costat del nostre municipi en un esport tan reconegut actualment; un partit benèfic, que segur estarà replet d'aficionats que no voldran perdre's un sol segon. “Tots aquells que vullguen disfrutar d'un dia d'esport queden invitats al torneig de Futbol 8 Alevins en el camp de futbol Pep Claramunt a les 9h d'este pròxim dissabte” conclou Daniel.

Informa: Carla Alpuente

Cartell: Bea Rada

822-futbol-alevin-2

30 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres