Disfruta de les festes, disfrutant de l'esport

Disfruta de les festes, disfrutant de l'esport

Un any més, no podien faltar en les Festes Patronals i Populars de Puçol els tornejos esportius que se celebren a finals d'agost i principis de setembre en especialitats com a pàdel, tenis, frontenis i petanca… a més de comptar amb la tradicional Volta a peu, que enguany celebra el seu 18é aniversari.

En primer lloc, sobre els jocs de pilota i raqueta, els trofeus de pàdel, tenis i frontenis, les inscripcions, que podran realitzar-se en el Palau d'Esports Municipal, finalitzen el 21 d'agost, a les 22 hores.

Un trofeu dedicat en les tres especialitats a potenciar l'esport i la camaraderia tant entre xiquets com adults. A partir del 26 d'agost començaran les partides classificatòries fins a arribar a la final, el 5 de setembre, després de la que es realitzarà l'entrega de trofeus.

En el cas del trofeu de petanca, la inscripció finalitza, igual que en les especialitats anteriors, el 21 d'agost en el Palau d'Esports; el seu final se celebra el dia 31 d'agost a partir de les 9 hores en el Poliesportiu Municipal, on més tard es farà entrega dels trofeus.

El futbol sala i el futbol enguany introduïxen una novetat: disputaran un torneig únic a doble partit, un de cada especialitat, entre un equip de la Unió Esportiva Puçol i un altre del Club Futbol Sala Puçol. Un experiment que pot resultar molt positiu per a potenciar ambdós esports.

Finalment, en la Volta a peu, que enguany celebra la seua dihuitena edició el 30 d'agost, podem inscriure'ns en la pàgina web www.cronok30.com i els corredors locals en les oficines del poliesportiu, fins al 29 d'agost. En el cas dels adults, el preu d'inscripció és de 3 euros.

La Volta a peu la iniciaran com cada any els més menuts, a les 18 hores, on podran córrer de 250 a 1.900 metres segons a la categoria que pertanguen; a més, la inscripció per a la carrera infantil es pot realitzar el mateix dia de la carrera abans de l'eixida.

Al finalitzar esta, se celebra la XVIII Volta a peu de Puçol, on júniors, sèniors i veterans han de recórrer el traçat de 4.900 metres després del tret d'eixida a les 20 hores. A més, comptem amb la novetat que el traçat és diferent: encara que circula pel centre urbà, l'eixida i la meta es trobaran en la Plaça del País Valencià. Després de posar fi al recorregut, entrega dels trofeus corresponents.

“Animem a tot aquell que vullga participar en els tornejos organitzats en estes festes i en tots els cursos en general, que impartirem a partir del mes d'octubre; volem continuar aconseguint que els veïns practiquen cada vegada més temps i més esports, i que el nivell de participació continue creixent com ha fet fins ara” declara Fernando García, tècnic d'esports.

Així mateix, durant tot l'any es realitzaran activitats esportives per a xiquets i adults, en les quals podran inscriure's a partir del dia 10 de setembre, que donaran començament l'1 d'octubre i finalitzaran el mes de juny del 2014.

Disfruta les teues festes, sense deixar de disfrutar del teu esport favorit.

Informa: Carla Alpuente

786-torneo-futbol-sala-2


22 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres