Puçol celebrarà el pròxim 30 d'agost la XVIII Volta a Peu amb motiu de les Festes Patronals

Puçol celebrarà el pròxim 30 d'agost la XVIII Volta a Peu amb motiu de les Festes Patronals

La principal novetat d'enguany és que l'eixida i la meta estaran ubicades en la Plaça País Valencià.

El Club d'Atletisme Puçol i l'Ajuntament de la localitat tornaran a organitzar divendres que ve 30 d'agost la Volta a Peu. Amb esta seran ja 18 edicions d'una de les cites esportives més multitudinàries de les Festes Populars i Patronals de Puçol, amb les que es pretén fomentar la pràctica de l'atletisme i disfrutar dels dies de festes a través de l'esport. La principal novetat d'enguany radica en la ubicació de la prova, ja que el Consistori ha decidit traslladar-la de l'Avinguda Font de Mora a la Plaça País Valencià.

Des del carrer Mariano Amigó eixiran i finalitzaran totes les proves d'esta gran festa de l'atletisme popular, on com cada any tindran un protagonisme especial els més menuts. Des de les 18 hores es disputaran les carreres per a les categories inferiors (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet), amb distàncies que aniran des dels 200 als 2.000 metres. Com explica el president del Club d'Atletisme, Iván Esteve, “la Volta a Peu és la carrera idònia perquè els xiquets s'inicien en les competicions d'atletisme però, sobretot, és l'excusa perfecta perquè disfruten practicant esport i divertint-se”.

I a les 20 hores prendran l'eixida els participants en la prova d'adults, que engloba a les categories júnior, senior i veterà i per a la que s'espera una participació que rondarà el miler de corredors. La Volta a Peu a Puçol d'enguany manté la distància de 4.900 metres, però el traçat és totalment nou, encara que discorrerà com de costum per l'interior del nucli urbà. Pel caràcter popular i la curta distància d'esta carrera, es tracta d'una prova assequible per a qualsevol persona aficionada a l'esport i amb un gran ambient festiu en els carrers, ja que està emmarcada dins del programa d'activitats de les Festes de Puçol.

El preu de la inscripció general és de 3 euros i es gestionaran a través de la web www.cronok30.com. i en el Poliesportiu Municipal de Puçol. Quant a les categories inferiors, la inscripció serà gratuïta i es realitzarà el mateix dia de la prova en la línia de meta (Plaça País Valencià).

Informa: Iván Esteve
Club d'Atletisme Puçol

Diseño cartel: Beatriz Rada

770-volta_a_peu_5

 

 

 

 

05 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres