La primera edició del Campus de Tecnificació de basquetbol deixa un bon sabor de boca

La primera edició del Campus de Tecnificació de basquetbol deixa un bon sabor de boca

Durant este estiu, el Club Bàsquet Puçol ha oferit per primera vegada un Campus de Tecnificació, realitzat al Poliesportiu Municipal pels tècnics del club. Després de la clausura del campus, el club ha quedat molt satisfet amb els resultats.

El campus no ha sigut molt nombrós ja que estava dirigit al perfeccionament de la tècnica individual dels alumnes. Els jugadors en què se centrava este campus eren els de categories inferiors a les del club i, a més, per a qualsevol menor que voldria participar.

L'únic condicionant per a acudir era el de tindre coneixements previs sobre la pràctica d'este esport, la qual cosa marca la diferència de les altres Escoles Municipals i els seus campus, on s'ensenya als xiquets des de zero.

En el recompte final, s'han comptat quinze alumnes d'entre deu i tretze anys, distribuïts en dos grups d'una setmana cada u. A més, cada grup estava guiat per un monitor. Al ser un número tan limitat de xiquets, la dedicació i observació individual ha sigut major, amb la qual cosa, el perfeccionament de la tècnica ha sigut més minuciós.

Amb tot açò, el club està molt content amb els resultats, ja que es poden apreciar les millores dels xiquets que han acudit a este campus de perfeccionament.

A més, com els altres campus d'estiu, els xicotets han pogut disfrutar d'un capbussó en la piscina municipal, després d'una dura demà en les pistes de basquetbol.

Després d'una avaluació del campus, s'espera que esta primera edició siga l'inici d'unes experiències estiuenques basades en la superació i en l'amor per l'esport.

Informa: Victoria Sanchis

713-campus-baloncesto-2

01 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres