La nova pista d'atletisme ja està preparada i l'estrena el Club d'Atletisme Puçol amb una prova cronometrada el 4 de desembre

La nova pista d'atletisme ja està preparada i l'estrena el Club d'Atletisme Puçol amb una prova cronometrada el 4 de desembre

El dimarts 4 de desembre, amb un entrenament especial del Club Atletisme Puçol en el que es prendran temps en els 1.000 metres, entra en funcionament la nova pista d'atletisme, construïda durant el mes de novembre per Limonta Sport Ibèrica, per un import total de 144.000 euros que han sigut aportats per l'Ajuntament de Puçol i la Diputació de València.

Es van complir els terminis previstos i la vella pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal, inaugurada en 1988, ha donat pas a una nova les obres de la qual van començar el 15 d'octubre i van finalitzar a últims de novembre.

El treball s'ha realitzat en tres fases: la primera va consistir en la retirada del paviment antic, una tasca costosa i realitzada a mà per a no danyar el paviment situat davall; la segona va ser la neteja conscienciosa de la capa d'asfalt que rodeja el camp de futbol de poli; la tercera va servir per a col·locar una capa de 13 mil·límetres formada per cautxú i poliuretano, a més de la pintura de les línies que marquen els carrers en tot el traçat.

Aconseguir els diners necessaris, un total de 144.000 euros, no ha sigut tasca senzilla, ja que va caldre estalviar en la partida d'infraestructures esportives durant tres anys seguits, com recorda el tècnic d'esports Fernando García: “Dins del pressupost municipal de 2010 es va reservar una partida de cara a millorar les instal·lacions. L'operació es va repetir en 2011 i 2012. Estes tres partides municipals, junt amb la subvenció que hem rebut enguany de la Diputació de València, han permés realitzar les obres de la nova pista”.

I per a comprovar la diferència ningú millor que els atletes del Club Atletisme Puçol: xics, jóvens, adults i veterans estan citats en la vesprada del dimarts 4 de desembre per a realitzar una prova de mil metres cronometrada. És una excusa perfecta per a comprovar l'estat de forma dels components de l'escola d'atletisme… però no deixa de ser una excusa, en realitat l'important és poder provar per fi la nova pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal.

També els alumnes de Tripuçol (el club local de triatló) i de la resta d'escoles esportives municipals estan impacients per estrenar la nova instal·lació: després de 24 anys d'usar una pista que al final ja presentava moltes deficiències, arriba el moment de comprovar que l'esforç econòmic ha merescut la pena.

Informa: Sabín

fotos_noticia fotos_noticia

1118-finalizada_pista_atletismo-3

 

04 Desembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres