Jorge Torres, veí de Puçol, es proclama campió d'Espanya amb el Real Club de Golf de Manises

Jorge Torres, veí de Puçol, es proclama campió d'Espanya amb el Real Club de Golf de Manises

El Campionat de Golf Interclubs Masculí de l'any 2012 es va celebrar enguany a València en el mes de setembre, concretament en el Club de golf Escorpión de Bétera. Després de les eliminatòries va véncer, per primera vegada en la seua història, l'equip de golf del Real Club de Golf de Manises, del que forma part un jove de Puçol, Jorge Torres Gaya.

Al campionat accedixen tots els clubs de golf d'Espanya que el desitgen i presenten un equip d'alt nivell, perquè la Federació Espanyola de golf després establix un tall dels 16 millors equips, basant-se en l'handicap dels jugadors de l'equip.

Determinats els 16 equips de millor handicap, es du a terme en una primera jornada de selecció dels 8 millors en una prova que es denomina Medal Play classificant-se basant-se en el resultat de la targeta dels 4 jugadors que componen l'equip.

Les següents 3 jornades són eliminatòries en quarts de final, semifinals i final, on l'equip de Manises va véncer en quarts a l'equip de Basozabal (Campió d'Espanya de l'any 2011) per un contundent 2,5 a 0,5 punts; a l'equip de Zarauz en semifinals pel mateix resultat de 2,5 a 0,5 punts. I igual de contundent va ser el resultat en la final contra l'equip amfitrió, Escorpí, on també es va guanyar per 2,5 a 0,5.

Ara representaran a Espanya en el Campionat Europeu d'Interclubs de golf masculí 2012, que se celebra en Paphos (Xipre), del 25 al 27 d'octubre. Esta competició seria en futbol l'equivalent a la Champions League Europea.

La transcendència d'esta victòria del Club de golf de Manises, és major al saber que Manises és l'equip degà en els 53 anys que porta implantat el golf a la Comunitat Valenciana, perquè va ser el primer i mai anteriorment cap equip de la Comunitat s'havia fet amb el guardó de Campió d'Espanya.

Informa i foto: Club de golf de Manises

 

05 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres