Els atletes de Puçol celebren el Dia del Club d'Atletisme amb una multitudinària jornada de convivència

Els atletes de Puçol celebren el Dia del Club d'Atletisme amb una multitudinària jornada de convivència

El Club d'Atletisme Puçol s'ha convertit en un dels col·lectius més nombrosos de la localitat i també un dels més actius. Diumenge passat, més de 200 socis van participar en la celebració del Dia del Club, un esdeveniment clàssic amb un marcat caràcter social, ja que el seu principal objectiu és fomentar la unió del club i que els socis disfruten d'una agradable jornada de convivència.

Les activitats van començar a les 8 del matí amb distintes eixides organitzades pel club perquè cada soci poguera triar la distància en funció del seu nivell de forma física.

Els més preparats van completar la tradicional pujada al Picaio, una ruta de 18 quilòmetres, amb eixida en el Poliesportiu que arriba fins les antenes del Monte Picaio i tornada a les instal·lacions esportives.

La segona opció era de muntanya, la pujada a les Penyes de Guaita, igual de dura que l'anterior, però que discorre íntegrament per sendes i pistes.

La tercera era la Ruta del convent, de 7 quilòmetres i molt més plana que les dos anteriors, mentres que els senderistes van realitzar una quarta eixida, d'uns 10 quilòmetres caminant.

Al voltant de les 10 del matí, els distints grups de corredors van anar concentrant-se en la nau de l'antiga estació de Renfe per a reposar forces amb un suculent esmorzar.

Després d'esmorzar, les activitats van continuar amb jocs de taula, animació musical i castells unflables per a xiquets i majors. A més, el Club va aprofitar per a tallar els nous xandalls oficials que estrenaran en les pròximes setmanes.

Més d'un centenar de socis van assistir a l'esmorzar i la participació en el menjar va fregar les 150 persones, per la qual cosa des del club es mostren més que satisfets amb l'acollida que va tindre la jornada. Al cap i a la fi, el propòsit del Dia del Club no és un altre que oferir als socis la possibilitat de reunir-se, compartir experiències i conversar sobre els seus distints objectius de la temporada.

 

Informa: Iván Esteve
Club Atletisme Puçol

 

fotos_noticia

1048-dia_club_atletismo-5


05 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres