Si t'agrada pescar, el 21 de juliol vingueu a passar una vetlada divertida a la platja de Puçol

Si t'agrada pescar, el 21 de juliol vingueu a passar una vetlada divertida a la platja de Puçol

El dissabte 21 de juliol se celebra la IX edició del Trofeu de pesca mar-costa Vila de Puçol, organitzat pel Club de Pesca Puçol, en el que ja és habitual que es donen cita les millors canyes de la Comunitat Valenciana. Les places són limitades, pots inscriure't els divendres de 20 a 22 hores en la Casa de la Cultura.

T'has plantejat anar este estiu a la platja a la nit? Nosaltres et proposem un pla divertit. Ja hi ha hagut huit edicions anteriors i com té tan bon resultat, el pròxim 21 de juliol presentem la novena edició del Trofeu de pesca mar-costa en el nostre municipi. La trobada tindrà lloc en la platja de Puçol a partir de les 21 hores.

Inscriure's costa 25 € però les places estan limitades: només 45 persones. Podràs fer-ho en la Seu del Club, en la Casa de la Cultura, els divendres de 20 a 22 hores. Per a la inscripció és imprescindible la Llicència Federativa de Competició.

El dissabte en qüestió la concentració comença a les 18:30 hores en la plaça Rosa dels Vents. A les 19:30 hores, el sorteig de les posisions, i a les 9 de la nit comença la competició.

Esta competició es regix pel que preveu el reglament de competicions de la Federació Espanyola de Pesca i d'acord amb la normativa de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana (FPCV) i està patrocinada per  l'Ajuntament de Puçol.

Els guanyadors seran guardonats amb els premis següents: El primer classificat, amb 400 € en efectiu; el segon, amb 200 € i el tercer amb 100 €. Per a la peça major (Mabra) el premi és de 50 € i un trofeu donat per la FPCV. Hi haurà fins a 30 premis valorats en 1200 €.

El trofeu va començar en 2004 amb Josep Vila Rebull com a guanyador i l'any passat va tindre la sort de quedar primer Jesús Ruixo Durbà. La següent competició la patrocina l'Ajuntament de Puçol i l'organitza el Club de Pesca Puçol.

No perden esta oportunitat, si eres de la Comunitat Valenciana i t'agrada pescar, que millor manera que passar la vesprada-nit del 21 De Juliol en la platja de Puçol fent el que més t'agrada. L'IX Trofeu de la Vila de Puçol pesca mar-costa t'espera a tu i a la teua canya de pescar!

Informa: Sara Blasco 

713-cartel-pesca

 

06 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  

Altres