Per a no avorrir-te este estiu, juga en el poliesportiu de Puçol a Handbol

Per a no avorrir-te este estiu, juga en el poliesportiu de Puçol a Handbol

El Poliesportiu Municipal de Puçol oferix durant el mes de juliol cursos de handbol per a xics i xiques d'entre 6 i 16 anys. L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Es combina el handbol amb jocs, exercicis físics i piscina. És una manera divertida de passar l'estiu, juntant l'esport i la diversió. No podràs dir que a Puçol l'estiu és avorrit.

El poliesportiu de Puçol oferix una manera divertida de passar l'estiu. El campus de Handbol oferix cursos durant el mes de juliol per a xiquets de 6 a 16 anys. Els grups estan dividits per edats i és tant per a xics com per a xiques. Hi ha grups només de xics, només de xiques però també mixtos.

El curset és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i el pla d'activitats és el següent: fins a les 12 entrenen i de 12 a 13 hores és l'hora reservada per al bany lliure en la piscina, moment en què s'ajunten amb xiquets d'altres campus. Després d'un gran esforç, res millor que un bon capbussó.

Totes les activitats que realitzen estan enfocades al handbol. Perquè els siga més entretingut i se'ls faça més agradable, en aquestes tres hores alternen jocs, exercicis enfocats a l'entrenament físic i altres destinats a millorar la tècnica del handbol.

José Vicente Ortiz és el coordinador del campus de handbol. Els altres monitors, de entre 17 i 20 anys, tenen el curs de monitor de handbol i algun d'ells el de monitor de temps lliure (MTL). Entre estos es troben Sandra Clara, Miguel Zambrana, Mar Pascual i Adrián Aroca, entre altres.

El poliesportiu té la solució perquè no t'avorrisques este estiu. Juga a handbol durant els matins del mes de juliol. Alternar l'esport amb el joc és la millor manera de començar be un matí estiuenc. Encara estàs a temps per a apuntar-te. No t'ho perdes!

Telèfon de contacte: 961 422 903.

Informa i fotos: Sara Blasco

fotos_noticia

700-campus-balonmano-5

 

06 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  

Altres