La Copa del Món i l'Eurocopa seran rebudes a Puçol el divendres 30 a les 12 hores

La Copa del Món i l'Eurocopa seran rebudes a Puçol el divendres 30 a les 12 hores

La recepció oficial de la Copa del Món i l'Eurocopa serà el divendres 30 de desembre, a les 12 del migdia, en l'Ajuntament de Puçol. Després de l'acte protocol·lari i les fotos oficials, les copes s'instal·laran en el Palau d'esports, on podran visitar-se en un ampli horari, des del divendres a les 4 de la vesprada fins al dilluns a les 9 de la nit.

La Copa del Món i l'Eurocopa seran rebudes amb tots els honors a Puçol. No es para el món, no s'acaba la crisi, però sens dubte per als veïns de Puçol este Nadal serà recordat per un fet històric: els èxits de la Roja estaran durant quatre dies a l'abast de tots.

Seran els jugadors del futur, els alumnes de l'escola municipal de futbol de la Unió Esportiva Puçol, els encarregats de fer-la arribar fins a la porta de l'ajuntament, el divendres a les 12 hores, on la rebran l'alcaldessa Merche Sanchis, el diputat d'esports Miguel Bailach i la directora de la Federació Espanyola de Futbol, Mª José Claramunt.

Precisament ells tres seran els encarregats de donar la benvinguda oficial no sols als trofeus, sinó a tot el que signifiquen per a una generació de futbolistes, per a una afició entregada i, en estos quatre dies, per a tot el poble de Puçol.

Només ens queda agrair la seua col·laboració a tots quants han fet possible este inesperat regal de Reis, en especial a la directora de la Federació Espanyola de Futbol, Mª José Claramunt, i recomanar als veïns i visitants que disfruten d'esta oportunitat única amb la paciència i l'educació que l'ocasió requerix

Després de les paraules protocol·làries en el saló de plens, les autoritats assistents saludaran amb els trofeus des del balcó de l'ajuntament i baixaran amb les copes per a la primera foto oficial que, lògicament, serà amb els xics de la UD Puçol, foto que es realitzarà en la porta de la casa consistorial.

Finalitzat l'acte de recepció, ambdós trofeus seran traslladats al Palau d'esports, on s'ha organitzat un ampli horari de visites, de manera que tots aquells que desitgen posar junt amb els èxits de la Roja tinguen possibilitat de fer-ho.

L'horari definitiu de visites és:
Divendres, 30 de desembre: de 16 a 20 hores.
Dissabte, 31 de desembre: de 10 a 18 hores.
Diumenge, 1 de gener: de 12 a 14 i de 16 a 20 hores.
Dilluns, 2 de gener: de 10 a 21 hores.

Per a nosaltres és una gran satisfacció que els trofeus més importants de la història del futbol espanyol estiguen ací, a Puçol, durant quatre dies”, ha assenyalat l'alcaldessa Merche Sanchis. “Només ens queda agrair la seua col·laboració a tots quants han fet possible este inesperat regal de Reis, en especial a la directora de la Federació Espanyola de Futbol, Mª José Claramunt, i recomanar als veïns i visitants que disfruten d'esta oportunitat única amb la paciència i l'educació que l'ocasió requerix”.

Conscients que hi haurà hores al llarg del dia en què es produiran cues per a visitar el pavelló cobert, l'ajuntament ha dissenyat un dispositiu de seguretat en col·laboració amb la Policia Local i Protecció Civil, per a garantir que tots els que s'acosten al Palau d'esports tinguen l'oportunitat de fer-se fotos o gravar en vídeo les copes, encara que, això sí, es demana als assistents que es mantinguen sempre dins de l'horari i els límits marcats per l'organització.

Informa: Sabín

901-copa_mundo_y_eurocopa

 

28 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres