L'Associació de Dards Puçol també es proclama campiona d'Espanya de Bullshooter i anirà al mundial de Chicago

L'Associació de Dards Puçol també es proclama campiona d'Espanya de Bullshooter i anirà al mundial de Chicago

Calella de Mar va acollir del 3 al 6 de desembre el XII Campionat Nacional de Bullshooter, l'única modalitat de dards en què Puçol (actual campiona del mundial de Les Vegas) encara no havia participat. Els guanyadors tenen plaça per a l'altre mundial, que se celebra a Chicago… i, clar, els de Puçol ja han de reservar bitllet.

El dissabte 3 de desembre, a les 7 del matí, 6 components d'Associació de Dards Puçol, junt amb l'expedició d'Alacant vam anar cap a la ciutat catalana de Calella, on es va celebrar el XXII Campionat Nacional de Bullshooter, una altra de les modalitats d'este món dels dards.

La primera jornada de competició va ser el propi dissabte; dins d'altres modalitats que es van disputar, la que afectava els nostres components va ser la de seleccions provincials: començava dissabte a la vesprada i he d'explicar que competíem per la selecció d'Alacant, ja que ens hem de desplaçar per a jugar amb la resta dels components fins a la localitat d'Agullent per a participar en la dita lliga.

Els triats per a formar la dita selecció van ser:

Masculina: Juan Huertas i Daniel Huertas (ambdós d'Associació de Dards Puçol), junt amb Sergio, Albaladejo i Justi (d'Alacant).

Femenina: Amor Moreno, Thais Martínez (ambdós d'Associació de Dards Puçol), Mila, Ana, Rosario i Cristina (d'Alacant). Recordar que Amor, Thais, Mila i Ana són quatre de les components de l'equip femení de l'Associació Dards Puçol, denominat Les Armadeiras.

En definitiva, el debut de l'Associació de Dards Puçol en la modalitat de Bullshooter s'ha saldat amb victòries en distintes categories individuals i per equips, a més de les places corresponents per a l'europeu d'Holanda a l'octubre del 2012 i el mundial de Chicago al maig del 2012

Després d'una vesprada d'emocions, arriben els primers triomfs: ambdós seleccions es proclamen campiones, els xics guanyen la final contra Girona i les xiques contra Barcelona i els dos equips queden classificats per al Campionat Europeu que se celebrarà a Holanda, a l'octubre del 2012.

La 2a Jornada de Competició (el 4 de desembre), es juga primer la modalitat d'equips, les xiques en el nivell Promàster es proclamen subcampiones, amb un equip format per Thais, Amor, Mila, Anita, i Rosario. El masculí, que en este cas és Daniel Huertas, l'únic que competix, ho fa en el nivell Màster, junt amb quatre components del club d'Alacant, proclamant-se també subcampions.

D'altra banda, Juan Huertas de Puçol i David Jiménez de Madrid, van formar parella en un Open paral·lel Calella 501, proclamant-se campions d'esta modalitat.

La 3a Jornada de Competició (el 5 de desembre), vam començar amb els individuals, en la modalitat masculina PRO, joc 501 DI/DO: Daniel Huertas aconseguix un meritori tercer lloc; en la modalitat femenina PRO joc 501 DI/DO, aconseguim un quint lloc d'Amor Moreno, i un 1r amb Thais Martínez, aconseguint així una de les primeres places per al Campionat Mundial de Bullshooter que se celebrarà a Chicago, l'any que ve 2012, en el mes de maig.

Vam continuar amb una altra modalitat, esta vegada la de parelles, modalitat PRO, joc Criquet masculí: Daniel Huertas i Juan Hortes aconseguixen un tercer lloc, molt meritori també donat l'alt nivell de competició.

En el femení, modalitat PRO, joc Criquet: Amor Moreno i Thais Martínez es proclamen campiones, jugant la final contra Mila i Ana, components del mateix equip, aconseguint així dos places més per al mundial de Chicago.

La 4a jornada de competició (6 de desembre), es juguen els individuals de Criquet, on les xiques de l'equip Les Armadeiras aconseguixen estar entre els 5 primers llocs: 5a, Amor Moreno; 3a, Ana Ferrández; 2a, Tais Martínez; i 1a: Mila Martínez, aconseguint una altra plaça més per al Campionat Mundial de Bullshooter, a Chicago.

Donat ja el resultat, destacar que gràcies a la puntuació obtinguda pels resultats de la competició, Daniel Huertas i Juan Huertas queden també classificats com MVP,  pel que aconseguixen també dos places per al Campionat Mundial de Bullshooter, a Chicago.

En definitiva, el debut de l'Associació de Dards Puçol en la modalitat de Bullshooter s'ha saldat amb victòries en distintes categories individuals i per equips, a més de les places corresponents per a l'europeu d'Holanda a l'octubre del 2012 i el mundial de Chicago al maig del 2012.

En estos moments, els components de l'Associació de Dards Puçol es convertixen per mèrits propis en la base de la selecció espanyola que acudirà als distints mundials de l'any que ve… això sí, fa falta veure si aconseguixen patrocinadors per a poder acudir a totes les cites, perquè el món dels dards ocasiona molts gastos i molt pocs ingressos.

Informa: Amor Moreno 
Associació de Dards Puçol

859-final_femenina


26 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres