El Club Handbol Puçol no pot amb el líder, el Quart, i perd per 21-38

El Club Handbol Puçol no pot amb el líder, el Quart, i perd per 21-38

Els puçolencs rebien el principal candidat a guanyar la lliga del seu grup, el Quart. Els aficionats a l’handbol de la nostra localitat s’havien traslladat al Palau per animar a la formació roiginegra després de que aquestos caigueren a casa front al Maristes Algemesí B, un rival directe.

L’encontre s’inicià amb un Quart molt potent, els jugadors visitants guanyaven en físic i en tècnic. Per tant els primers minuts passaren per damunt dels puçolencs, però reaccionaren a temps i no deixaren que els humiliaren.

Resultat final: 21 a 38, que deixa als de Puçol en la huitena posició.

La pròxima jornada visitaran al Marni

L’entrada de Alejandro Garcés donà als locals ànims que ràpidament tornaren dins del partit. Però els de Quart eren superiors. Al final de la primera meitat el resultat era 9-18.

A la represa, els nostres deurien canviar l’estratègia que havien seguit els darrers partits, on havien jugat uns segons trenta minuts horrorosos. Mentre que Quart ja pensava en el següent xoc, Puçol intentava donar un esglai als líders però, no va poder ser.

L’arbitre va expulsar amb targeta roja a dos jugadors locals en el tram final del match. Açò condicionà el joc, i afiançà la victòria dels de negre. Resultat final: 21 a 38, que deixa als de Puçol en la huitena posició. La pròxima jornada els esquirols visitaran al Marni, sext classificat i empatat a punts amb ells.

La resta de resultats del Club Handbol Puçol van ser:

Puçol (juvenil) 21 - Quart 38

Puçol (cadet) 35 - Valencia Aicequip 21

Puçol (cadet femení) 22 - Maristes Algemesí B 33

Puçol (infantil) 28 - Valencia Aicequip 9

Marni 28 - Puçol (senior) 26

Jaume I 6 - Puçol (aleví) 32

Informa: Arnau Alonso

762-escuela_municipal_balonmano-2

 

13 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres