Has pensat alguna vegada convertir-te en un gran billarista? El Club Billar Puçol t'ensenya com

Has pensat alguna vegada convertir-te en un gran billarista? El Club Billar Puçol t'ensenya com

El Club Billar Puçol Sindicat Agrícola està iniciant el procés per a formar una gran escola de billar en la població, per això començaran una sèrie de xarrades en els col·legis amb què motivar als xicotets perquè s'apunten. El professor serà Paco Gomariz, campió l'últim torneig organitzat en festes.

El Club de Billar Puçol va nàixer fa 22 anys, però 6 anys després es va dividir en dos. Després de molt de temps jugant separats, el passat any van tornar a unir-se amb un objectiu: formar un gran club en la població. Una vegada duta a terme la remodelació, els projectes van encaminats a potenciar el planter, creant una escola.

En l'actualitat, el club de Puçol participa en 1a i 2a categoria de la lliga de la Comunitat Valenciana, i per als que encara no han descobert la bellesa de les caramboles, els responsables del club inviten tots els veïns a acostar-se els dissabtes a les 4 de la vesprada a la segona planta del Sindicat Agrícola, on està la seu.

Si estàs interessat a apuntar-te a l'escola de billar, acosta't al Sindicat Agrícola
o telefona al
665 304 721

Però la gran novetat, el gran projecte de què tots se senten orgullosos és que la gran aposta per a esta temporada és formar una escola: una escola per a ensenyar als més jóvens com aconseguir eixes caramboles impossibles.

El president, Julián Abril, anima a tots els xics i xiques a apuntar-se i assegura que “la nostra intenció és fer d'estos xics uns grans billaristes i que aprenguen a disfrutar del maneig dels tacs. El curs és gratuït i el més important és que ells no han de portar res, perquè el club els prestarà tot el que és necessari per a realitzar les classes”.

És la primera vegada que es posa en marxa una escola d'este tipus a Puçol, per la qual cosa des del club confien que siguen molts els xics que s'animen a apuntar-se. A més, comptaran amb un excel·lent professor, Paco Gomariz, un jove de la població amb nombrosos títols provincials, autonòmics i nacionals, qui va ser a més el campió de l'últim torneig de billar de festes, on es va imposar en la final per 40-26 a un jugador molt més veterà, Salvador Ferrer.

Gràcies a esta escola el club busca garantir la continuïtat d'un esport que en moltes poblacions queda reduït a jugadors d'una certa edat. La presència d'un jove campió com Gomariz ajudarà sens dubte a què este esport rejovenisca en la població.

Si estàs interessat, pots apuntar-te directament en el Sindicat Agrícola o telefonant al 665 304 721. I si encara no ho tens clar, tranquil, que els components del club passaran pel teu col·legi per a donar-te l'espenta necessària perquè acabes de decidir-te.

Ànim, aconseguir diverses caramboles seguides no és tan difícil si t'ensenyen com fer-ho!

Informa: Carla Claramunt

fotos_noticia

572-abril-gomariz-alcaldesa

 

06 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres