Aprén a jugar al futbol amb l'escola de la Unió Esportiva Puçol… i, a més, gratis

Aprén a jugar al futbol amb l'escola de la Unió Esportiva Puçol… i, a més, gratis

Fruit de l'acord entre l'Ajuntament de Puçol i el club de futbol local, catorze alumnes de l'escola seran becats esta temporada perquè puguen disfrutar del seu esport favorit i, a més, sense que els coste un euro. Per a això només cal estar inscrit en l'escola de la UE Puçol, estar empadronat a Puçol, presentar la sol·licitud abans del 12 d'octubre en el poliesportiu i no oblidar els deures.

Els aspirants a la beca han de tindre aprovat el curs 2010-2011 complet, el futbol no pot ser una competència per als estudis”, explica Rosa Portalés, que per alguna cosa no sols és regidora d'esports, sinó també d'educació. “Amb este projecte volem que xics i jóvens de qualsevol edat puguen disfrutar del futbol gratuïtament”.

Les catorze beques poden sol·licitar-la els alumnes ja matriculats en l'escola de futbol de la UE Puçol o aquells que s'inscriguen al setembre i octubre per primera vegada. L'edat no és un obstacle, perquè hi ha equips des de querubins fins a juvenils. I la beca cobrix el cost de tot el curs.

Això sí, per a mantindre's becat un no sols ha de saber donar puntellons al baló, també ha de clavar els colzes, perquè les beques seran revisades trimestralment i aquells que no tinguen tot aprovat en el seu expedient acadèmic hauran de renunciar també a l'esport rei, almenys gratis.

Les sol·licituds es poden realitzar directament en el Poliesportiu Municipal, fins al 12 d'octubre. A finals d'octubre les sol·licituds seran valorades des de l'ajuntament, sent requisits imprescindibles estar empadronats a Puçol, estar matriculats en l'escola de futbol i haver aprovat el curs anterior.

Naturalment, a l'hora d'adjudicar les beques també es tindrà en compte la situació familiar dels sol·licitants i la renda familiar, en el cas que hi haja més sol·licituds de les places disponibles”, finalitza la regidora.

Definitivament, enguany si no jugues al futbol és perquè no vols… estudiar.

Informa: Sabín

655-ud_pucol-primer_equipo

 

27 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres